Etimologie – din Hadria

Sarbatoare –

Idealista, sensibila si emotiva, Adria are tendinta sa se inchida in sine in momentul in care se simte neincrezatoare in fortele proprii. Este o persoana curajoasa si determinata. Adria este caracterizata de o anumita dualitate, putem spune despre ea ca are o personalitate dubla – pe de o parte, Adria este o femeie afectuoasa, simpatica, altruista si extrem de sensibila, pe de alta parte este introvertita, neincrezatoare, prudenta, timida si muncitoare, mai ales daca este nascuta pe data de 2, 9 sau 11 a lunii.

Aceste doua tendinte nu sunt in mod obligatoriu incopatibile dar fac din Adria un personaj aparte, mai putin obisnuit. Originala si avangardista, Adria are inspiratii inalte in viata, pentru ea barierele sociale sunt inexistente. Cifra sa este 11, o cifra care ii face viata mai dificila. Copil, Adria este exagerat de fragila, impresionabila si tematoare. Atmosfera afectiva ii confera un anumit sentiment de siguranta, iubirea si caldura sufleteasca a parintilor sai ii este necesara pentru a se dezvolta armonios.

Parintii trebuie sa se asigure de faptul ca Adria nu se interiorizeaza, nu se refugiaza in vise si ca nu are un prieten imaginar deoarece are aceasta tendinta. Muzica constituie o terapie excelenta pentru Adria. In plus, parintii trebuie sa ii supravegheze indeaproape anturajul deoarece Adria este destul de influentabila.

Adria este interesata de absolut tot ceea ce este iesit din comun, este caracterizata prin originalitate. Domeniul sentimental este esential echilibrului sau emotional. Aspiratiile sale afective ar putea fi, daca nu utopiste, destul de greu de realizat. Este o persoana romantica si viseaza ca intr-o buna zi printul pe cal alb isi va face aparitia in viata sa. Senzuala, toleranta uneori, Adria este pregatita sa se dedice trup si suflet in cadrul unei relatii. Insa, in unele cazuri, are tendinta sa fie intoleranta, exigenta si directiva.

In ceea ce priveste sfera profesionala, Adria este interesata in special de domeniile umanitare si sociale, de profesiile artistice sau de cele aflate in stransa legatura cu tehnicile moderne. Oricare ar fi domeniul ales, Adria se va dovedi extrem de priceputa in ceea ce face.

Lasă un răspuns