Etimologie – aparator, protector al oamenilor sau al barbatilor

Sarbatoare –

Alexei este o persoana care se impune prin autoritatea sa naturala, alura sa sobra si rezervata precum si prin energia pe care o emana. Rand pe rand extrovertit, vesel, optimist si entuziast dupa care distant, secretos si cu tendinta de a se inchide in sine, Alexei poseda o vitalitate excelenta. Este capabil sa depuna eforturile necesare pentru a reusi in viata, de obicei reuseste sa obtina tot ceea ce isi doreste datorita ambitiei sale. Este independent, orgolios, creativ si inspirat atat in domeniul artistic cat si in cel al speculatiilor superioare spiritului.

Activ si inteligent, Alexei nu concepe sa nu urmeze studii superioare. Este un precursor, nu un marginal. Copil, Alexei este curios si nelinistit, isi pune o multime de intrebari la care vrea neaparat un raspuns. Parintii vor trebui sa ii raspunda la absolut toate intrebarile pentru a nu-i impiedica setea de cunoastere. Personalitatea sa dubla este eclectica, rezervata insa va contribui la dezvoltarea si la imbogatirea sa sufleteasca. Alexei va fi un copil creativ extrem de apreciat de profesorii sai.

Alexei este sociabil si o persoana calduroasa, in momentul in care ceva il pasioneaza se dedica acelei pasiuni trup si suflet. Detine arta convingerii si seductiei. In momentul in care nu il intereseaza ceva se arata extrem de rece si indiferent. Uneori epicurian, uneori sobru, lui Alexei ii place sa fie inconjurat de prieteni, nu ii place sa fie singur. In dragoste este elitist, simte nevoia sa fie admirat. Va aprecia o partenera inteligenta, frumoasa, seducatoare si rafinata.

In general, este destul de determinat cand vine vorba de alegerea profesiei de viitor care trebuie sa fie neaparat iesita din comun, mai putin obisnuita. Se va diferentia de restul persoanelor in special pentru felul in care isi va practica profesia. Iata care sunt activitatile care il vor interesa in mod special pe Alexei: cele in raport cu ultimele tehnici – informatica, electronica – cele in raport cu moda, creatia, expresia orala, invatamant si educatie, profesiile liberale, independente sau un post de conducere in cadrul unei structuri organizate.

Lasă un răspuns