Etimologie – sfatuitor

Sarbatoare – 15 august

Rezervat, neincrezator si prudent, Alfredo nu se simte in largul sau cand vine vorba de raporturile umane. In spatele unei aparente reci si distante se ascunde o sensibilitate dureroasa deoarece lui Alfredo ii este greu sa isi exprime sentimentele chiar daca i-ar placea enorm ca acestea sa fie cunoscute. Nu are incredere in propriile forte si este un nelinistit, se indoieste de capacitatile sale, este sceptic, chiar pesimist.

Alfredo este o persoana instinctiva care crede in eforturile sale personale, in capacitatea sa de munca, in disciplina sa, este convins ca va reusi in absolut tot ce isi propune. Nu se adapteaza foarte usor oricarei situatii, are tendinta sa fie obstinat. Detesta absolut orice este superficial si, barbat stabil, cauta in permanenta siguranta, pe plan financiar in special, de unde tendinta de a face economii.

Avanseaza in viata incet dar sigur, este dusmanul declarat al rutinei, faptul ca este fantezist reprezinta principalul sau defect. Este un ecologist, iubeste natura, are oroare de zgomot si de multime, are tendinta sa se izoleze. Din cauza cifrei 7 karmice Alfredo ar putea avea tendinta sa fie irational, sa fie atras de lumea spirituala, de tot ce este straniu. Copil, Alfredo este vulnerabil deoarece este un nelinistit si un complex. Este adevarata ca uneori Alfredo lasa impresia ca este un personaj enigmatic. Va avea nevoie de incurajari si sa se simta in siguranta in perioada copilariei. Alfredo nu trebuie niciodata bruscat – este un hiper nervos al carui ritm este extrem de lent, trebuie lasat sa evolueze in ritmul sau. Va prefera sa stea sa se joace la calculator decat sa participe impreuna cu ceilalti copii la un meci de fotbal, apreciaza in special jocurile solitare, nu cele colective.

Alfredo apreciaza linistea si pacea si va cauta perfectiunea in toate, de unde obsesia pentru curatenie. Pentru el viata afectiva este importanta, va depune eforturile necesare pentru ca armonia sa domneasca in relatia sa.

Alfredo va fi atras de profesii cu caracter estetic sau artistic – arhitectura, decoratiuni, antichitati, comertul cu operele de arta – sau de cele in legatura cu justitia sau moda.

Lasă un răspuns