Etimologie- printesa (araba)

Sarbatoare- 28 august

Cele care poarta numele de Almira degajeaza un sentiment de forta, de calm si de seninatate, care ii linisteste pe cei din jur. Almira este in acelasi timp si o fiinta foarte intrasingenta care tine foarte mult la morala si la justitie, care refuza jumatatile de masura.

De asemenea, cele cu numele de Almira sunt femei rezervate si distente, foarte primitoare si generoase in realitate, atunci cand ajungi sa le cunosti mai bine.

Daca vei cunoaste o femeie care poarta numele de Almira, iti vei da seama foarte repede ca acestea sunt dure, ambitioase, cu un curaj imens, care adora banii si care sunt foarte posesive.

Chiar daca pare calma si impasibila, Almira nu este deloc inactiva. Actioneaza mereu cu seninatate si seriozitate si are mereu picioarele pe pamant. Dar este destul de introverita si nu se deschide foarte usor in fata celor din jur.

Almira este foarte posesiva si adora banii. Este plina de viata, curajoasa si autoritara, avand un caracter mai degraba coleric. Nu am putea spune ca este caracterizata de disciplina sau de suplete…

Almira are foarte multa incredere in propriile forte, are idei grandioase si o atrage bogatia. Nu sta deloc locului, fiind foarte activa si dinamica. Este foarte curioasa, interesata de orice, trecand foarte repede de la un lucru la altul. Dar din cauza faptului ca este cam dezordonata, rezultatele nu sunt mereu la inaltimea asteptarilor.

 

Almira adora tot ce tine de schimbare, detesta rutina si o viata monotona. Isi adora libertatea, este o feminista care tine foarte mult la emanciparea femeilor. Este simpatica si gurmanda si are darul de a se convinge mereu ca viata este foarte frumoasa.

In domeniul iubirii, Almira este gata de orice nebunie pentru cei de care sunt pasionate. Dar partenerul si-l va alege in functie de statutul social. Si totusi, vrea cu orice pret o viata de familie implinita deoarece viata sentimentala este foarte importanta in ochii sai.

Se va descurca foarte bine in meseriile legate de domeniul medical sau cel al esteticii. Dar si in cele in care mobiltatea este necesara.

Lasă un răspuns