Etimologie – iubita (latina)

Sarbatoare – 13 septembrie

Secretoasa si rezervata, Amaya pare misterioasa la prima vedere. Este o introvertita care are tendinta sa isi puna o multime de intrebari. Din acest motiv, are momente in care este neincreazatoare in fortele proprii si angoasata si este interesata de domenii precum filozofie, metafizica sau spiritualism. Poseda un anumit spirit critic, este extrem de interesata de stiintele exacte. Daca nu se dedica unei activitati intelectuale, Amaya risca sa treaca prin stari depresive ceea ce este destul de logic pentru o hipersensibila. Face alegerile si ia deciziile in functie de afinitatile sale spirituale sau intelectuale. Pentru Amaya prietenia este sacra, uraste tot ceea e este superficial. Are o intuitie puternica, are adesea presentimente sau premonitii. De aceea ar putea fi chiar si medium.

Fuge departe de dificultati, de problemele pe care le intampina de-a lungul vietii, nu este inarmata suficient pentru problemele vietii. Nu suporta esecurile, este o persoana destul de frustrata. Copil, Amaya este destul de fragila emotional. Drept urmare, simbioza cu mediul familial este mai mult decat necesara echilibrului sau emotional. Visatoare si angoasata, Amaya isi pune inca de mica o multime de intrebari, la care trebuie sa i se raspunda intotdeauna prin cele mai potrivite raspunsuri. Este o fire austera si studioasa, facuta pentru studiile de lunga durata asta daca nu intampina de-a lungul vietii blocaje afective sau probleme de sanatate.

Amaya este o persoana careia ii plac secretele, linistea, este atrasa de religie, ezoterism sau de orice altceva iesit din comun. Din punct de vedere sentimental ii este destul de greu sa isi concretizeze visele marete. Marginalitatea ar putea face parte din viata sa, nu se adapteaza foarte usor oricarei situatii. Risca sa fie singura chiar daca este vorba despre o singuratate in doi.

Orientarea sa profesionala nu este una conformista. Se va putea orienta spre profesii mai speciale, de avangarda, in raport cu noile tehnologii – inteligenta artificiala de exemplu daca alege domeniul stiintific – sau profesii din domeniul psihologiei sau parapsihologiei, medicinii sau religiei, meserii de noapte sau cu un program special.

Lasă un răspuns