Etimologie – gratie (ebraica)

Sarbatoare – 26 iulie/15 august

Ana Maria este o persoana determinata si curajoasa, puternica, energica si luptatoare. Autoritara si decisa sa reuseasca in tot ce isi propune, Ana Maria poseda un magnetism aparte, nu lasa pe nimeni indiferent. Directa si spontana, Ana Maria se enerveaza cand constata ca anumite limite au fost depasite, dintr-un motiv sau altul. Este totodata independenta, sociabila, simpatica, curioasa de tot ce o inconjoara, instabila si dezordonata si afiseaza principii rigide si stricte de care tine cu dintii.

Copil, Ana Maria este destul de indisciplinata, vorbareata, colerica, intransigenta, derutanta si instabila daca ar fi sa le intrebi pe persoanele din anturajul sau. Cel putin asa pare la prima vedere. Acrivitatile in aer liber sunt esentiale pentru ca Ana Maria sa isi consume energia debordanta. Parintii trebuie sa adopte o atitudine ferma in ceea ce o priveste inca de la o varsta frageda, respectandu-i totodata intimitatea si libertatea, sa o ajute sa scape de tendinta de a incepe mai multe lucruri si de a nu duce niciunul la bun sfarsit.

Ana Maria adora sa iasa in societate, sa comunice si sa iasa in evidenta prin faptele si vorbele sale. Spiritul sau este viu si critic, poseda arta comunicarii, este prietenoasa insa isi alege cu deosebita atentie cercul intim de prieteni, are anumite pretentii din partea lor. Ana Maria adora schimbarile si calatoriile in locurile mai putin cunoscute. Latura materiala nu ii este deloc indiferenta si se arata destul de sensibila la semnele exterioare de bogatie inca din copilarie. Insa acest lucru nu inseamna ca nu este generoasa, chiar din contra, in special cand vine vorba despre persoanele dragi ei. Pe plan sentimental, nu este nici blanda, nici supla. Independeta, este destul de eixgenta cu partenerul de viata care trebuie sa fie perfect din toate punctele de vedere.

Se poate transforma intr-o tigroaica in cazul in care isi banuieste partenerul de infidelitate. Geloasa si posesiva, barbatul este asemeni unei jucarii in ghearele sale. Din punct de vedere profesional este atrasa de profesii din domeniul gestiunii, bancilor, finantelor sau de o profesie din domeniul comercial.

Lasă un răspuns