Etimologie- izvor, primavara

Sarbatoare-

Aviv este o persoana care cauta mereu armonia spirituala si o stare de bine in tot ce il inconjoara. Si reuseste cel mai adesea sa echilibreze balanta intre gustul sau pronuntat pentru aventura si nevoia de stabilitate.

Aviv este un veritabil om de actiune, intrerprinzator si activ, care stie cum preia initiativa si sa tina totul sub control. Este autonom si responsabil, nevrand sa depinda de nimeni, decat de propria persoana.

Aviv este o persoana foarte inversunata, foarte harnica, care isi pune intreaga ambitie in slubja obiectivelor sale. Dar care stie in acelasi timp cum sa profite de placerile pe care le are viata de oferit.

Atat in domeniul iubirii, cat si in cel al prieteniei, entuziasmul sau este unul formidabil. Iar incredibila sa pofta de viata il face sa fie extrem de irezistibil.

Aviv este o persoana foarte puternica iar puterea da o va folosi cel mai adesea in domeniul profesional mai ales. Si chiar daca emotivitatea si sensibilitatea sa sunt puternice, nu acestea sunt primele lucruri ce se pot observa la el.

Este mai degraba lent, determinat si stie foarte repede ce vrea. Este calm, meditativ si prudent. Are tedinta de a-si stapani agresivitatea de care da uneori dovada, dar si sa isi reprime sentimentele uneori. Este si foarte ranchiunos, care nu iarta sua nu uita niciodata.

Si chiar daca nu se face mereu remarcat, Aviv poseda o vointa sau o determinare fara pereche. Acest lucru il ajuta sa dea dovada de un potential incredibil.

Aviv iubeste inainte de toate cel mai mult libertatea. Adora cuceririle si ascensiunea. Dificultatile il stimuleaza. Chiar si esecurile. Iubeste pamantul, natura si animalele, cu care da dovada de cea mai mare rabdare.

In domeniul afectiv, est senzual, tandru si rezista destul de greu in fata tentatiilor. Si totusi, este cel mai fidel. Este stabil si protector, dar si timid.

Este o fire eclectica, incercand mai multe meserii, daca se inscriu in randul obiectivelor sale. Este atras de politica, de arhitectura, de imobiliare, de afaceri internationale dar si de stiintele exacte.

 

Lasă un răspuns