Etimologie – lumina lunii

Sarbatoare –

Fina, delicata si rafinata, Ayline da dovada de o artistocratie naturala. Sa fie pe placul tuturor este principalul sau scop in viata dar si acela de a impresiona. Este o persoana care da dovada de vointa, este disciplinata, ambitioasa, autoritara si plina de vitalitate. Exista cazuri in care Ayline pare autoritara, orgolioasa si aroganta. Cel mai adesea sociabila, Ayline se exprima cu usurinta si stie cum sa se faca simpatica inca de la prima vedere. Sensibilitatea sa este destul de mare precum si interesul pentru semenii sai. Cel mai bine ar fi ca Ayline sa nu fie copil unic deoarece se va crede in cel mai scurt timp buricul lumii, va considera ca i se cuvine absolut totul. Parintii trebuie sa se straduiasca ca Ayline sa dobandeasca cumva simtul solidaritatii altfel risca sa aiba parte de tot felul de situatii neplacute.

Arta si limbile straine sunt centrele de interes ce trebuiesc favorizate in cazul lui Ayline. Preocupata de imaginea sa, de aspectul sau fizic, Ayline este atrasa de tot ceea ce straluceste si de tot ceea ce este valoros, de lux. Un lucru destul de normal pentru o persoana de gen feminin. Este o persoana cu un simt estetic destul de ridicat. Idealista, lui Ayline ii place sa militeze in sanul unor miscari umanitare, artistice sau sociale. Este in cautarea contactului cu publicul si este o calatoare pasionata. Din punct de vedere sentimental se arata destul de exigenta si autoritara cu partenerul de viata. Are nevoie sa il admire si sa il respecte si este destul de preocupata de aspectul fizic al acestuia, acesta din urma trebuie sa arate bine si sa fie carismatic, sunt principalele conditii impuse de Ayline.

Maniaca si perfectionista, Ayline are simtul matern destul de dezvoltat. Partenerul sau de viata poate avea incredere deplina in ea. Tactul, delicatatea si sensibilitatea sa sunt primele lucruri care ies in evidenta in cazul sau.

Arta, creativitatea, constituie pentru Ayline calea regala. De aceea, va fi interesata de o profesie din domeniul teatrului, literaturii, picturii sau artizanatului. Dar si cele din domeniul justitiei ar putea fi pe placul sau.

Lasă un răspuns