Etimologie – puternic, viril (germanica)

Sarbatoare – 2 martie/4 noiembrie

Carlo este o persoana secretoasa, rezervata, misterioasa sau cel putin asa este vazut de anturajul sau. Sentimentele si emotiile sale se acumuleaza dupa un anumit timp deoarece nu stie sa si le exprime ceea ce il face sa para adesea flegmatic si insensibil in timp ce el este doar introvertit. Ii este destul de greu sa se adapteze noilor situatii. In momentul in care se lasa prada acceselor de furie isi induce total in eroare anturajul care nu reuseste sa inteleaga aceasta reactie impulsiva. Insa acest comportament poate fi rezultatul unei serii lungi de rani pe care le-a acumulat de-a lungul vremii.

Marcat de semnele de Pamant – de Taur in special – Carlo poseda urmatoarele caracteristici – rabdare, posesivitate, fidelitate, stabilitate si materialism. Este un barbat pragmatic, realist si rational care nu se lasa usor influentat sau impresionat care nu crede decat ce vede. Carlo este destul de incapatanat iar sociabilitatea sa nu este foarte dezvoltata. Este selectiv si nu apreciaza galagia sau multimea de oameni. Insa este o persoana afectuoasa, extrem de atasata de familia sa. Copil, Carlo este linistit, calm, serios insa nu ii prea place sa vorbeasca si sa comunice. Activitatea sa nu este spectaculoasa insa Carlo avanseaza in viata incet dar sigur si termina intotdeauna ce a inceput. Este interesat de tehnologiile de ultima ora si ii place sa faca miscare, sa se mentina in forma. Este extrem de posesiv, nu ii place sa imparta cu ceilalti lucrurile.

Carlo este un ecologist in suflet, iubeste natura si animalele. Ii place simplitatea si linistea. Este modest si detesta tot ceea ce este sofisticat si complicat. Este interesat de tot ceea ce este iesit din comun. Din punct de vedere sentimental este iubitor si fidel.

Cerebral si intelectual, Carlo este interesat de tot ceea ce tine de cercetare si avangarda. Va fi interesat de profesii din domeniul tehnic sau stiintific. Nici domeniul medical nu ii este indiferent. Poseda potentialul necesar pentru a reusi in viata, pentru a se realiza in orice domeniu isi propune.

Lasă un răspuns