Etimologie – forma derivata de la Ecaterina

Sarbatoare –

Catia are o personalitate puternica si o influenta pe masura asupra persoanelor din anturaj. Este o persoana activa, intreprinzatoare, dinamica, curajoasa, energica si pasionala. Adaptabila si maleabila in aparenta, Catia isi apara drepturile cu fermitate. Are o multime de idei si de proiecte insa trebuie sa stie cum sa le puna in aplicare pentru a se putea bucura de succes. Activitatea ii permite sa isi canalizeze nervozitatea. In general, Catia este stimulata de tot ceea ce este dificil. Are reactii destul de violente in fata unei nedreptati.

Este interesata de semenii sai si se va alatura unor asociatii umanitare pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Este feminista si risca sa intre in conflict cu barbatii, ii place sa fie in competitie cu barbatii. Poate oscila intre o posesivitate absoluta si un anume altruism. Este intuitiva insa de obicei isi afiseaza spiritul logic pentru a impresiona.

Copil, Catia este o eleva buna, este muncitoare si constiincioasa, sportiva si perfectionista. Parintii trebuie sa favorizeze activitatile de grup in cazul Catiei deoarece acestea ii vor favoriza simtul solidaritatii. Altfel, risca sa fie indolenta si neascultatoare.

Catia este extrem de preocupata de familia sa si depune toate eforturile necesare pentru pastrarea armoniei in mediul familial. Ii place pacea insa nu ezita sa intre in razboi cu cineva daca acest lucru este necesar. Simtul estetic este extrem de dezvoltat la Katia, este pasionata de arta si in general de lucrurile frumoase. Casa sa va fi extrem de confortabila, va fi oaza sa de relaxare si de liniste. Din punct de vedere sentimental este destul de dificila deoarece este in cautarea perfectiunii si se da pe ea insasi drept exemplu de cele mai multe ori. Astfel, din cauza instransigentei sale Catia risca sa treca pe langa fericire.

Deoarece ii place sa conduca si sa dea ordine Catia risca sa isi agaseze anturajul la un moment dat. Din punct de vedere profesional va alege o meserie din sfera turismului, artistica, marketingului, vanzarilor, restaurarii sau gastronomiei.

Lasă un răspuns