Etimologie- model de bunatate (celta)

Sarbatoare- 7 ianuarie

Perspicace si rational, Cedric, este interesat doar de lucrurile concrete si nu ia niciodata o decizie in graba. Este in general o fire mai ponderata si mai calma, o fiinta perfect echilibrata care stie ce vrea.

Cedric este in acelasi timp, o persoana rezervata, cam pudica si cam neincrezatoare. Dar asta nu inseamna ca nu se poate afirma in comunitate.

Cedric este un mare sentimental care este profund atasat de familie si de cercul sau de prieteni. Dar este foarte temator ca nu cumva sa ii piarda pe cei ce ii sunt dragi. Este gata de sacrificii personale pentru a le face pe plac si trebuie sa fie mereu inconjurat de acestia pentru a se simti linistit.

Chiar daca vrea sa fie independent si autonom, Cedric nu va putea renunta niciodata la aceasta legatura care este sacra in ochii sai.

Cedric se va dezvolta insa doar intr-un mediu calm si linistit, avand nevoie de stabilitate pentru a se putea simti in largul sau. Cedric este un barbat care detesta lucrurile neprevazute si care nu este deloc flexibil in fata schimbarilor. Nu se lasa niciodata dus de val si am putea spune chiar ca adora rutina decat o viata plina de surprize sau de picant.

Caracterizat deci de o natura rationala si pragmatica, Cedric nu prea da dovada de imaginatie. Se gandeste mereu de mai multe ori inainte sa actioneze si pune totul in balanta- argumente pro si contra inainte de a lua o decizie.

Cedric este pudic si discret, este rezervat si nu stie cum sa isi arate sentimentele. Nu se arata niciodata deschis cu privire la ce simte si prefera sa nu se revolte, ci sa se inchida in sine. Dar este calm, chiar foarte calm si nu se supara asa de usor.

In relatiile sale, este foarte sincer. Este un om de cuvant care duce la bun sfarsit promisiunile sau angajamentele. Este fidel, afectuos si foarte tandru cu partenera sa.

Iar atat pe plan profesional sau personal da dovada de seriozitate si de rigoare. Este foarte responsabil. Stie care ii sunt indatoririle si stie ce are de facut pentru a cunoaste succesul.

Lasă un răspuns