Etimologie- este un nume derivat de la germanicul Karl, unde înseamnă puternic sau viril

Sărbătoare- 17 iulie

Charlotte este o fire foarte intuitivă și generoasă, care se gândește mereu la bunăstarea celor din jur înainte de a sa. Este de asemenea, foarte atentă cu cei din jur.

În plus, Charlotte este foarte simpatică, extrovertită, comunicativă și se simte mereu în largul său în societate. Adoră să pălăvrăgească și îi distreze pe cei din jur. De o sensibilitate extremă însă, poate să treacă prin stări emoționale intense.

Se descurcă foarte bine atunci când vine vorba despre comunicare deci îi vine foarte ușor să îi abordeze pe cei pe care nu îi cunoaște. Este foarte jovială și răspândește mereu buna sa dispoziție celor din jurul său. Curajul său vine din susținerea și iubirea celor din jur.

Datorită pragmatismului de care dă mereu dovadă, știe cum să se descurce în cele mai delicate situații. Este intuitivă și se poate adapta foarte ușor oricărei situații.

Charlotte tinde să se amestece acolo unde nu îi este locul, fie pentru că doar vrea să facă bine, fie din generozitate, pur si simplu.

Este o adevărată rază de soare, un lucru care se datorează optimismului său fără pereche. Crede foarte mult în șansa sa, un lucru care îi conferă o anumită încredere în forțele sale și în steaua sa.

Nu este însă făcută pentru a depune prea mare efort, dar uneori se arată fantezistă, boemă chiar.

Cu cât va fi mai conștientă de atuurile sale, cu atât mai mult viața sa va fi mai constructivă și mai dinamică. Plăcerea sa este să se distreze, să creeze, să vorbească, să își imagineze.

Din punct de vedere sentimental se atașează foarte repede, este senzuală și seducătoare. Dar, uneori poate să fie cam geloasă, posesivă și poate da dovadă de un anumit spirit tiranic.

Va studia foarte mult și va fi atrasă mai ales de meseriile în raport cu latura umană- medicina, dreptul sau cele din domeniul social. Contactul cu publicul este un lucru foarte important pentru ea deoarece acest lucru o va duce înspre meserii din domeniul comercial sau înspre cea de interpret, de exemplu.

Lasă un răspuns