Etimologie-numele de Chris are drept origine prenumele grecesc Khristophoros. Vine de la Khristos, care înseamnă Christos și de la phoros, care se traduce prin verbul a purta. Deci se poate traduce prin cel care îl poartă, îl sprijină pe Christos.

Sărbătoare- 20 august.

Chris este o persoană concretă și rezonabilă. În acelaști timp, știe cum să gestioneze situațiile din viața de zi cu zi cu bun simț și cu maturitate. Este cel mai mare aventurier, foarte pasionat și ostil față de unele constrângeri.

În realitate, este vorba despre o persoană echilibrată și total emancipată care vrea să aibă în mod constant să aibă de unde să aleagă și să își exerseze liberul arbitru.

Chris este de asemenea animat de cea mai mare ambiție, se bate mereu cu toate obstacolele și caută mereu să se afirme în tot ceea ce face. Caută de asemenea să fie cel mai puternic și să îi impresioneze pe cei din jur.

Chris adoră să comande deci se va descurca perfect în posturile care necesită o mare responsabilitate.

Chris este foarte talentat, și are o mulțime de centre de interes. Este de asemenea, o persoană polivalentă, curioasă și inteligentă. Nu se teme de concurență și este mereu gata să facă față oricăror provocări.

Cel mai adesea, Chris se luptă cu două tendințe opuse, antagoniste. Prima este o natură fizică aventuroasă, excesivă, care refuză orice tip de constrângeri. A doua natură este una cerebrală, introspectivă, linșitită care este în căutare mereu de înțelepciune.

Totul constituie un ansamblu destul de complet, unde dacă tendințele se armonizează, va fi un militant convins și va lupta pentru cea mai mare cauză. Dar este și misterios și secret, deoarece neîncrederea este la el a doua sa natură. Alegerile sale sunt ghidate de către afinități intelectuale sau spirituale, dar uneori și de intuiția sa care este foarte bine dezvoltată.

Chris este interesat de tot ceea ce este bizar, neobișnuit sau foarte modern.

În ceea ce privește domeniul sentimental, este un pasional, care nu știe însă cum să își exprime sentimentele. Asta fie din cauza timidității care îi paralizează, fie din cauza faptului că se exprimă mai bine atunci când are un auditoriu mai numeros.

Se va descurca cel mai bine în meseriile în raport cu tehnica, informatica sau medicina, dar și în cele în raport cu sportul, aventura sau călătoriile.

Lasă un răspuns