Etimologie – zeitate a apelor in cultura celtilor.

Sarbatoare –

Dalida are un caracter iesit din comun. Insa este logic faptul ca astfel de vibratii sa nu fie intotdeauna usor de asimilat deoarece sunt sinonime cu maretia, aspiratiile inalte si grandoarea Cert este ca un astfel de caracter atat de grandios o poate duce foarte sus sau foarte departe, ii va oferi  realizari importante, atat materiale cat si umanitare si creative, Dalida se viseaza o femeie inspirata, in simbioza cu cosmosul. Dalida stie sa fie rabdatoare, determinata, obstinata chiar, simte ca timpul lucreaza in favoarea sa.

Insa acest drum poate fi presarat cu obstacole, cu tensiuni nervoase excesive. Dalida are tendinta sa mearga pana la capat, sa isi indeplineasca toate scopurile in viata. Aceste calitati fac din ea un veritabil geniu. Cu toate acestea, in majoritatea din cazuri Dalida va trai aceste vibratii cu o octava mai sus, va aparea adesea nedumerita din cauza acestor contradictii. Va fi extrem de emotiva, sensibila, inspirata, impulsiva, va avea o intuitie asemeni mediumurilor insa va fi dependenta, nerdabdatoare si naiva, va avea tendinta sa se scufunde in vise, sa devina pasiva daca ceva nu este pe placul sau. Aceasta tendinta va fi mai dezvoltata daca este nascuta pe data de 2, 11, 20 sau 29 a lunii.

Cuvantul cheie dupa care Dalida se ghideaza in viata este fara indoiala motivatia. Va investi si se va dedica trup si suflet misiunii alese in viata. Daca nu va reusi sa isi indeplineasca aspiratiile inalte Dalida va deveni invidioasa si frustrata. Daca viata ii permite sa se realizeze  Dalida va sti sa amestece intuitia, creativitatea si darul organizarii si realizarii, nimic nu o poate opri.

 

Copil, Dalida este extrem de sensibila, chiar exagerat de sensibila insa va fi extrem de receptiva la armonia din caminul familial. Are nevoie sa se simta in siguranta, are nevoie de tandrete deoarece nu are incredere in fortele proprii. La cel mai mic soc afectiv Dalida se va inchide in sine, va refuza sa comunice. Parintii trebuie sa ii favorizeze creativitatea.

In dragoste, Dalida nu stie sa isi exprime sentimentele, este pudica, timida si rezervata, ii este greu sa comunice cu partenerul de viata. Insa este o partenera fidela si o mama atenta.

Se va realiza in profesii ambitioase precum politica sau va efectua misiuni umanitare.

Lasă un răspuns