Etimologie – cald, bland

Sarbatoare –

59, numarul care corespunde personalitatii lui Damaris ii confera o latura impulsiva si imprudenta. Aceasta persoana curioasa si energica isi doreste sa mearga mai repede decat umbra sa. Damaris isi confunda uneori propria viata cu o partida de poker. Tentata de aventura, Damaris este destul de rebela si excentrica, refuza constrangerile, pofta sa de viata este contagioasa.

Puterea sa de seductie este impresionanta dar si simtul umorului, reuseste sa binedispuna pe oricine. Principalul defect al lui Damaris este ca nu este suficient de determinata, facultatile sale de adaptare se pot intoarce impotriva sa in unele situatii, are tendinta de a incepe o multime de lucruri si sa nu duca niciunul la bun sfarsit. Daca este ambitioasa Damaris va reusi sa se realizeze in viata asa cum viseaza inca din adolescenta. In caz contrar va avea parte de o multime de stari depresive si de crize emotionale.

Copil, Damaris trebuie supravegheata de aproape, parintii trebuie sa ii ofere o educatie ferma, este argint viu, nu sta o clipa locului. Este guraliva, indrazneata, instabila si versatila. Sexualitatea sa poate fi destul de precoce, parintii trebuie sa ii vorbeasca despre anumite lucruri din timp, nu sa o lase pe ea sa le descopere. Damaris va avea tendinta in copilarie sa infloreasca lucrurile, chiar sa minta. Pentru a satisface nevoia sa de emotii parintii trebuie sa o indrume spre cursuri de teatru sau de muzica.

Lui Damaris ii place sa comunice, ii place compania prietenilor sai. Pentru ea, viata este un teatru. In ceea ce priveste planul sentimental fidelitatea nu este punctul sau forte insa viata in doi ii poate aduce un anumit echilibru acestei amazoane. Se indragosteste destul de des la prima vedere insa flacara se stinge destul de repede, este o seducatoare si o cuceritoare fara pereche si profita de acest lucru.

Cand vine vorba de alegerea unei profesii Damaris va opta pentru o profesie in care va avea ocazia sa faca ceea ce ii place, pentru o profesie in care totul evolueaza. Va fi atrasa de domeniul vanzarilor, publicitate, jurnalism, comedie, stewardesa sau ghid turistic.

Lasă un răspuns