Etimologie – divin, ceresc (latina)

Sarbatoare- 9 iunie

Diana este o persoana fermecatoare, care stie cum sa fie in centrul atentiei in anturajul sau. Echilibrul este foarte important pentru ea, la fel si armonia. Pentru a-l atinge, se va baza pe rigoare, care este o valoare sigura si un lucru foarte important pentru ea.

Diana este amabila si inocenta, fiind o femeie spontana si autentica, care poate da dovada insa uneori de naivitate. Da mereu dovada de un caracter puternic si de o prestanta fara pereche cu care castiga respectul celor din jur.

Datorita spontaneitatii de care da dovada, Diana are mai mult incredere in intuitia sa decat in logica sau ratiune.

Are o latura mai copilareasca, ce explica unoeri capriciile sale de moment, dar si simpatia sa. Stie cum sa ii aprecize pe cei din jur si adora sa se simta iubita.

Diana se simte foarte bine in societate si nu intampina nicio dificultate atunci cand trebuie sa lege noi relatii de amicitie. Este simpatica si adorabila si stie mereu cum sa ii seduca pe cei din jurul sau. Primeste de la acestia toata atentia pe care o merita.

Echilibrata si rezonabila, Diana da dovada de inteligenta si indemanare atunci cand situatia o cere.

Pe plan financiar insa, Diana este « mana sparta ». Isi cheltuie mereu economiile si nu stie cum sa isi administreze banii. Nu rezista deloc in fata bijuteriillor de valoare, a hainelor de marca sai a pantofilor ultimul racnet. Este deci cam materialista, dand o mare importanta lucrurilor superficiale si materiale.

Pe plan afectiv, Diana se va bucura de mai multe relatii. Este o mare seducatoare care adora flirtul si relatiile cu barbatii. Sotul sau va trebui sa dea dovada de indulgenta, de rabdare si de intelegere atunci cand vine vorba despre ea. Este foarte sensibila la complimente si se simte flatata atunci cand se afla in compania unui Don Juan.

Pe plan profesional, Diana este foarte harnica. Dar este interesata mai mult de meseriile legate de domeniul umanist. Adora sa serveasca si sa se simta indispensabila si se va simti implinita mai ales in meseriile din domeniul medical sau social.

 

Lasă un răspuns