Etimologie: paradis (ebraică)

Eden este o persoană afectuoasă, 2 și 9 fiind cifrele sale emoționale prin excelență. Marcată de Lună, Eden aparține cel mai adesea semnului astrologic Rac și are următoarele caracteristici: imaginație bogată, receptivă, intuiție impresionantă.

Se dovedește a fi o persoană impulsivă, capricioasă, colerică, nerăbdătoare și vor fi necesari câțiva ani buni pentru ca Eden să învețe să gândescă înainte de a spune ceva. În plus, mult prea presată de timp, are tendința de a nu duce la bun sfârșit ceea ce începe. De altfel, este puțin boemă și lipistă de organizare.

Înaintând în vârstă, caracterul său se va afirma și uneori riscă să devină o persoană tiranică.
Copil, are nevoie să fie înconjurată, securizată și necesită multă atenție și tandrețe. Adoră poveștile, basmele și legendele, care o fascinează. Părinții trebuie să fie fermi și exigenți cu Eden și asta încă de la naștere deoarece acest lucru îi va permite să dobândească o anumită autonomie. În ciuda caracterului său afectuos, trebuie să reziști farmecului său deoarece profită de acesta pentru a obține ce își dorește.


Eden apreciază compania celorlalți: sociabilă, extrovertită, este o sentimentală și o romantică care visează să își găsească prințul pe cal alb. Însă, în cazul în care este rănită, are tendința să se refugieze în turnul său de fildeș. Eden afișează un aer de timiditate, un aer rezervat din cauza timidității sale înnăscute. Feminină, Eden va pune mare preț pe viața sentimentală și maternă deoarece tandrețea este oxigenul său. Îi place să coopereze cu ceilalți în cadrul unor activități de grup care o stimulează. Este o narcisistă, puțin egocentrică care adoră să vorbească atunci când se simte încrezătoare. Este o senzorială, o gurmandă, care nu rămâne deloc indiferentă la mâncarea bună.


Studiile de lungă durată nu sunt în mod necesar domeniul său de predilecție doar dacă există o motivație puternică în acest sens. Posedă o excelentă memorie, un simț psihologic înnăscut, ceea ce o face destul de critică. Ar putea urma o carieră în științele umane sau din domeniul călătoriilor, al artei, al socialului sau chiar al parapsihologiei dacă este născută într-o zi de 9, 18 sau 2.

Lasă un răspuns