Etimologie- lupta pentru avutie (engleza), dar scump (cultura nordica)

Sarbatoare- 16 sepetembrie

Edith este o fire luptatoare si determinata, care stie mereu ceea ce vrea. Si chiar daca adora din plin sa se distreze si sa profite de viata, nu isi pierde niciodata din vedere obictivele pe care si le-a fixat.

Edith este deci o persoana echilibrata, matura si inteligenta. Este dinamica, ostila chiar atunci cand vede in jurul sau indiferenta si lene. Are nevoie mereu de actiune si nu sta niciodata locului.

Da dovada de o moralitate ireprosabila mereu, este cinstita, integra si fidela principiilor sale. Nu isi schimba parerile cu una cu doua si ii antreneaza pe cei din jur cu entuziasmul si determinarea ei. Este cinstita, scrupuloasa, nu da importanta decat lucrurilor esentiale, detesta lucrurile lipsite de importanta. Este in acelasi timp si autoritara, scrupuloasa si posesiva.

Edith este fermecatoare, plina de viata, autoritara, spontana si impulsiva. Pentru ea, libertatea nu este un cuvant rostit degeaba. Se adapteaza foarte usor, este mai rapida ca fulgerul, este curioasa, detesta traditia sau obiceiurile, iubeste calmul si nu ii este teama de pericole. Vrea sa fie mereu pe primul loc iar dinamismul si oportunismul sau sunt atuurile de care profita mereu

 

Edith este in acelasi timp o sentimentala innascuta, foarte afectuoasa, care simte mereu nevoia sa fie iubita si inconjurata de cei din jur, de cei mai dragi mai ales. Acorda cea mai mare importanta prieteniei si familiei si da dovada de angajament si de fidelitate pentru cei din jur.

Edith este foarte seducatoare, chiar daca nu se simte foarte feminina. Este curajoasa si libertina si isi descurajeaza cel mai adesea pretendentii. Viata sa amoroasa este o furtuna, este pasionala… adora sa cucereasca, sa starneasca pasiuni nebune si sa fie recunoscuta drept o femeie pasionala, stralucitoare si atragatoare.

Este independenta deci va adora meseriile in care nu va trebui sa se subordoneze cuiva. Dar va trebui sa fuga de monotonie si sa aiba o profesie in care este in continua miscare. Se va orienta deci inspre o profesie liberala sau una care ii permite sa calatoreasca foarte mult. Transportul si turismul sunt pe placul ei.

Lasă un răspuns