Etimologie- « ein »- unul singur si « arr »- razboinic (scandinava)

Sarbatoare-

Einar este o persoana cu un temperament vulcanic, plina de dinamism, de antren, de vivacitate, dar si de impulsivitate! De asemenea, este o fire care nu suporta deloc constrangerile si care adora libertatea. Se poate adapta in acelasi timp extrem de usor, este rapid ca fulgerul, mereu pe graba si extrem de curios.

Einar va evolua cu indemanare si cu foarte multa perseverenta si observa mereu oportunitatile ce le apar in cale. Si totusi, nu este mereu constient de pericolele la care se supune.

Chiar daca este curios, ramane secretos, rezervat sau cinic si prefera sa disimuleze din cauza celor din jur. Einar cultiva deci de minune misterul si este destul de impasibil. Dar este si energic, directiv si are mare nevoie de actiune si de motivatie. Acest lucru se poate traduce printr-o mobilitate extrema, o mare nervozitate sau o pasiune pentru sport.

Einar vrea mereu sa fie pe primul loc si crede ca valoare nu creste odata cu anii. Uneori este destul de indisciplinat, in ciuda unei anumite timiditatti.

Este un inamic veritabil al rutinei si al monotoniei si adora ca totul sa se desfasore in cea mai mare viteza. Refuza sa se supuna unei anumite autoritati si uneori da dovada de nesubordonare si de extremism. Nevoia sa de actiune este considerabila deci are nevoie de multe activitati in aer liber si sa faca un sport.

Deci Einar adora miscarea, calatoriile, aventura, cuceririle, riscurile si schimbarile. Este in cautare de activitati diversificate si variate, un lucru ce ar putea implica o anumita instabilitate.

Viata amoroasa a lui Einar este pasionala, dar plina de « furtuni ». Se indragosteste brusc, foarte repede si foarte spontan, pune multa pasiune, dar ii trece la fel de repede. Se satura foarte repede daca nu stii cum sa il iei, sa il seduci sau sa nu il lasi sa se plictiseasca. Trebuie sa stii de asemnea, cum sa il uimesti, sa il vrajesti sau sa il farmeci. Poate sa fie cel mai generos, dar si egocentric si narcisist.

Se va descurca cel mai bine in meserii precum cele in care nu trebuie sa se supuna ordinelor si in care nu isi pierde auronomia.

Lasă un răspuns