Etimologie – soare

Sarbatoare –

Elian este un personaj cu fatete multiple, extrovertit si introvertit totodata, cu un caracter puternic. Da dovada de un spirit inovator, cifra sa norocoasa, 22 este cea care ii permite sa traiasca la inaltimea aspiratiilor sale. Elian este o persoana sociabila, dinamica si intrerprinzatoare, deschisa spre lume. Insa exista situatii in care Elian se dovedeste a fi timid si rezervat, introvertit, cu tendinta de a se inchide in sine cand ceva nu ii convine, sa caute linistea si singuratatea. Daca viata nu ii permite sa isi indeplineasca toate aspiratiile marete Elian va alege un ritm de viata mai putin trepidant, va prefera rutina si monotonia. Va aprecia de exemplu sa isi cultive gradina ca metoda de relaxare.

Nu trebuie sa uitam faptul ca Elian este, inainte de toate, o persoana concreta si pragmatica, cu picioarele pe pamant. Interesat de notiunile de rentabilitate si eficienta, acesta detine o abordare practica a lucrurilor – moralitatea sa este mereu in acord cu principiile sale. Simte nevoia sa aiba o pasiune sau chiar mai multe pentru a-si ocupa timpul. De altfel, Elian este un barbat posesiv, are tendinta de a se atasa repede de cineva insa la fel de repede isi arata latura posesiva, simte nevoia sa fie protejat si sa fie in siguranta alaturi de o persoana. Copil, Elian este extrem de dinamic, curios, nu foarte docil, nici usor de condus sau comandat. Este adesea atras de mai multe lucruri diferite. Parintii trebuie sa il indrume spre practicarea unei activitati sportive pentru a se relaxa si pentru a-si consuma energia debordanta.

Elian apreciaza descoperirirle, schimbarile si placerile vietii. Este un cuceritor caruia ii place aventura, nu apreciaza constrangerile si monotonia. Nu este foarte disciplinat in viata de zi cu zi chiar daca apreciaza enorm aceasta calitate la ceilalti, este o persoana careia ii place libertatea si calatoriile. In dragoste are nevoie de dragoste si siguranta, nu va intra intr-o relatie decat daca este convins ca este compatibil cu persoana respectiva. Gelos si posesiv, lui Elian i se pare normal sa fie inteles dincolo de cuvinte.

Elian are nevoie de lucruri concrete de aceea va alege o profesie din domeniul afacerilor sau finantelor, ii va placea sa lucreze cu publicul.

Lasă un răspuns