Etimologie – cultivator de fasole

Sarbatoare –

Deschisa, simpatica, extrovertita, comunicativa, Fabia poseda o excelenta abilitate de a comunica. Joviala si mereu bine dispusa, Fabia este o persoana afectuoasa care are nevoie de sprijinul celorlalti pentru a simti ca exista. De o sensibilitate extrema, Fabia trece rapid de la o stare la alta. Are tendinta de a se amesteca in ceea ce nu o priveste, fie pentru a-i impresiona pe cei din jurul sau, fie din plictiseala. Intuitiva, Fabia se adapteaza extrem de usor oricarei situatii. Crede in sansa sa, ceea ce ii confera un plus de incredere in sine si in steaua sa. Nu ii place efortul. Este constienta de atuurile sale si va profita din plin de ele.

Copil, Fabia este extrem de dinamica si activa, curioasa si energica, casa in care sta este mereu animata si zgomotoasa. Parintii trebuie sa fie fermi si directi cu aceasta fata deoarece nu ii prea place sa stranga jucariile, nu prea pastreaza curatenia in camera sa. Doar dupa ce ii spune mama sa de mai multe ori se conformeaza. Poate oscila de-a lungul vietii intre generozitate, altruism si egoism. Parintii trebuie sa incerce sa favorizeze prima tendinta.

 

Ii place sa se distreze si sa rada, sa se joace, sa creeze, sa vorbeasca, sa comunice si sa isi imagineze tot felul de lucruri. In primul si in primul rand, Fabia este in cautarea fericirii proprii de-a lungul vietii. Din punct de vedere sentimental este afectuoasa, senzuala si seducatoare. In momentul in care incearca sa seduca pe cineva ii place sa isi puna in valoare toate calitatile si atuurile. Principalele sale defecte sunt gelozia, posesivitatea si spiritul dinamic. Partenerul sau de viata va aprecia calitatile sale.

Fabia nu concepe sa nu aiba studii de lunga durata si va fi atrasa in special de tot ce tine de latura umana – medicina, drept, social – contactul cu publicul exte extrem de important pentru ea iar acest lucru o va conduce spre profesii comerciale sau in raport cu facultatea de expresie – interpret.

Lasă un răspuns