Etimologie- in floare (latina)

Sarbatoare- 7 noiembrie

Florentin este o fire foarte altruista, foarte deschis inspre cei din jur, chiar daca uneori este cam neincrezator. Astfel ca nu va fi prieten decat cu cei care au aceleasi valori ca si el.

Florentin este caracterizat de tandrete si de sensibilitate. Arta este pentru el o mare sursa de emotii. Este cel mai solidar si stie cum sa ii asculte pe cei din jur. Dar in ciuda discretiei sale, nu are probleme legate de comunicare.

In plus, Florentin are tendinta de a fi foarte modest, neplacandu-i sa se laude in public. Pentru el, este foarte important sa reuseasca in tot ceea ce intreprinde dar nu anunta pe toata lumea atunci cand a reusit. Este foarte generos si adora sa contribuie la bunastarea celor mai defavorizati.

Florentin isi alege prietenii cu grija. Este foarte sociabil deci are un cerc foarte larg de prieteni. Dar nu ii considera pe toti veritabili prieteni. Dar considera ca daca va vorbi cu toata lumea va reusi sa aiba o viata sociala foarte reusita.

Florentin nu suporta ca cineva sa il tradeze. Este capabil sa ia decizii radicale cu privire la persoanele care ii tradeaza increderea sau care il inseala. Dar este in acelasi timp, o persoana foarte tandra care raspandeste veselie peste tot pe unde ajunge. Nu este insa o persoana foart exuberanta. Va trebui sa ajungi insa sa il cunosti foarte bine deoarece are foarte multe calitati si sentimente profunde.

Florentin este un seducator care adora femeile. Dar dupa ce s-a casatorit, va deveni un sot foarte fidel care se va consacra in intregime vietii de cuplu. Este foarte atent, isi va trata sotia mai ceva ca pe o regina si va face totul pentru ca aceasta sa fie fericita.

Cu el, monotonia nu are cum sa isi faca aparitia in viata de cuplu. Va gasi mereu mijloacele necesare pentru a –i face sotiei sale cele mai frumoase surprize.

Floretin este atras de tot ceea ce tine de avangarda sau de originalitate. Este foarte interesat de domeniile tehnice sau umaniste. Dar apreciaza in acelasi timp tot ce este legat de calatorii, de arta, gastronomie sau domeniul hotelier.

Lasă un răspuns