Etimologie – lumina

Sarbatoare-

Iarina este o persoana extrem de sociabila care evolueaza in societate cu usurinta, fara niciun fel de probleme. Dornica sa se faca placuta, Iarina este o persoana spontana, fermecatoare, rafinata si concilianta. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor calitati pozitive de care dispune Iarina este capabila de tot ce este mai rau – impulsivitate, exces, aroganta. In momentul in care isi doreste cu adevarat ceva Iarina face in asa fel incat sa obtina acel ceva.

Iarina este o persoana careia ii plac aventurile si descoperirile. Este o persoana independenta careia nu ii plac constrangerile de niciun fel. Simte nevoia sa fie pasionata de ceva iar in momentul in care este entuziasmata se arata hiperactiva si ambitioasa. Insa, in momentul in care ii lipseste motvatia Iarina se dovedeste a fi indolenta, lenesa chiar. Iarina trece cu usurinta de la o stare la alta. Poate foarte bine sa petreaca ore in sir in baie pentru a se machia si sa neglijeze menajul si alte sarcini. Copil, Iarina este activa si demonstrativa, afectuoasa si extrem de atasata de familia sa. Parintii trebuie sa sa se impuna in fata acestei personalitati puternice din timp. Iarina va da dovada inca de la o varsta frageda de responsabilitate, autonomie, este o persoana intreprinzatoare in momentul in care se simte in armonie sau rebela in momentul in care nu se simte iubita si apreciata.

Iarina este o persoana careia ii place sa dirijeze si sa conduca, este destul de materialista, este atenta la semnele exterioare de bogatie. Banii sunt indispensabili bunastarii si fericirii sale si are simtul afacerii extrem de bine dezvoltat. In dragoste va cauta perfectiunea si va fi adesea nemultumita – barbatul perfect trebuie sa fie bogat, viril si inteligent insa aspectul fizic trebuie sa fie si el la inaltime. Chiar daca va gasi un barbat tandru si cultivat, daca nu este bogat nu ii va acorda niciun fel de atentie. Iarina este o femeie senzuala care are nevoie de libertate, posesiva si geloasa.

Iarina va fi atrasa de profesii din domeniul bancar, gestiune, economie sau finante, de domeniul vanzarii, calatoriilor sau comunicarii.

Lasă un răspuns