Etimologie- veselie, bucurie (latina)

Sarbatoare- 13 ianuarie

Ilaria este o persoana foarte ambitioasa, curajoasa, voluntara si muncitoare. Este si colerica si are nevoie de motivatie si pasiune pentru a intreprinde ceva.

Ilaria poseda un anumit magnetism si incearca sa si-l impuna in tot ceea ce face. Acest lucru se traduce si prin cea mai originala alura.

Ilaria apreciaza foarte mult bunurile materiale si banii si poate sa fie o excelenta femeie de afaceri. Este foarte increzatoare in ea, in propriile forte, este foarte perspicace si se poate baza mereu pe intuitia sa. Dar din cauza imaginatiei sale uneori prea bogate, Ilaria are uneori tendinta de a exagera mai ales atunci cand vine vorba despre unele lucruri mai minore, pe care le amplifica.

Ilaria are o energie extraordinara, est hiperactiva si da dovada de o pasiune fara margini. Este insa si agresiva uneori. Dar este si foarte timida si rezervata in acelasi timp, introvertita si hipersensibila.

Ilaria stie in acelasi timp cum sa fie cea mai seducatoare atunci cand este cazul. Adora sa fie placuta, iubita, sa seduca, sa cucereasca. Apreciaza siguranta pe care o poate oferi un camin, pe care il vrea confortabil si protector. Este foarte usor influentata de atmosfera din familie si aspira la realizarea unui cuplu. Dar este foarte exigenta atunci cand vine vorba despre cuplu. Partenerul sau va trebui sa fie bogat, sensibil, seducator si stralucitor. Va trebui in acelasi timp sa ii confere o anumita libertate.

Ilaria va trebui insa sa invete ca nimeni nu este perfect, chiar daca acest lucru va duce la anumite deziluzii si la probleme.

Ilaria va alege o meserie in raport cu pasiunile sale. Dar va fi tentata mai ales de profesiile din domeniul artistic si estetic. Dar si de cele din sfera medicala si paraemicala sau de cele legate de stiintele umaniste.

La Ilaria insa, cel mai adesea va conta caminul si familia in fata activitatilor profesionale. Va fi atrasa si de profesiile in care poate sa ii asculte pe cei din jur, deoarece este secreta si discreta si cei din jurul sau au mare incredere in ea si in sfaturile sale.

Lasă un răspuns