Etimologie – compasiune, Dumnezeu este milostiv

Sarbatoare –

Janina pare la prima vedere dura, stricta insa in realitate nu este deloc asa. In realitate este o persoana extrem de sensibila si destul de vulnerabila. Are tendinta sa se inchida in sine in fata unei probleme, prefera sa evite infruntarile, nu se simte destul de puternica sa isi rezolve problemele, are nevoie de ajutor. Cu toate acestea, Janina este o femeie curajoasa, mandra si determinata care uraste nedreptatea si minciunea, capabila sa isi asume responsabilitati.

Janina este o femeie destul de complexa. este adesea caracterizata de doua tendinte – una egocentrica, autoritara si exigenta in special daca este nascuta pe data de 1, 10, 19 sau 28 a lunii si una altruista, idealista mai ales daca este nascuta pe data de 9, 18 sau 27 a lunii. Copil, Janina este inteleapta, disciplinata si rezervata. Este autonoma si se va dovedi a fi o sora mai mare remarcabila, capabila sa isi inlocuiasca parintii in caz de nevoie. Atentie, parintii nu trebuie totusi sa abuzeze de amabilitatea sa deoarece Janina este o persoana visatoare si simte nevoia sa se mai relaxeze si ea din cand in cand. Parintii trebuie sa o implice in special in activitati de exterior care ii vor permite sa gaseasca echilibrul perfect in relatia cu ceilalti si mediul inconjurator.

Ambitioasa, Janina cauta de-a lungul vietii sa dirijeze, sa ocupe mereu primul loc in orice domeniu al vietii si sa atraga atentia asupra sa. Iubeste spectacolul si simte nevoia sa fie iubita si adulata. Idealista si materialista totodata, Janina este sensibila la confortul oferit de bani. Din punct de vedere sentimental Janina este exigenta si are tendinta sa domine. Senzuala, Janina este destul de geloasa insa este fidela si loiala si cere acest lucru si din partea partenerului de viata.

Janina va fi atrasa de domeniul social – medicina, justitie, drept – in special daca este nascuta pe data de 9, 18 sau 27 a lunii, de profesii liberale, din domeniul bancar, gestiune, finante sau lumea spectacolului. Nici o profesie din domeniul audiovizualului nu ii va fi indiferenta.

Lasă un răspuns