Etimologie – pur

Sarbatoare –

Kasia are o personalitate contrastanta, dubla chiar – este fie sociabila, deschisa, vesela, comunicativa, epicuriana si simpatica – mai ales daca este nascuta pe data de 5, 12 sau 23 a lunii – fie rezervata, secretoasa, serioasa, muncitoare, fidela sau conservatoare – mai ales daca este nascuta pe data de 4, 13 sau 22 a lunii. Este hiperemotiva, exista cazuri in care nu isi poate stapani accesele de furie. Kasia este o colerica. Copil, Kasia nu este atat de nervoasa, este mai degraba calma si sociabila, va aprecia scoala si isi va face o multime de prieteni la scoala. In copilarie, viata pentru Kasia este asemeni unui joc. Educatia parentala va trebui deci sa tina cont de aceasta tendinta.

Parintii nu trebuie sa fie nici prea permisivi, nici prea exigenti, undeva la mijloc. Autonomia si simtul libertatii sunt destul de accentuate la Kasia. Parintii trebuie sa ii favorizeze generozitatea si sa o implice in tot felul de activitati menite sa ii stimuleze creativitatea. Ii plac calatoriile si viseaza la un post de conducere. Parintii trebuie sa ii faorizeze inca de la o varsta frageda darurile artistice prin intermediul  unor activitati muzicale sau creative.

Kasia este o persoana careia ii place schimbarea insa in continuitate deoarece in momentul in care a luat o decizie este destul de hotarata sa mearga pana la capat si sa obtina acel ceva pe care si-l doreste atat de mult. Ii place sa conduca, sa administreze, sa straluceasca in societate, sa organizeze, sa aiba grija de altii, sa organizeze tot felul de petreceri sau evenimente pentru prietenii sai. Uraste mediocritatea si nu sufera pentru cei incapabili. Ii plac lucrurile frumoase si prefera sa nu se grabeasca, sa aiba rabdare pentru a –si duce scopurile la bun sfarsit.

Daca este nascuta pe data de 1, 10, 19 sau 28 a lunii Kasia va fi atrasa de profesii din domeniul esteticii – coafura, cosmetica, decoratiuni, moda, bijuterii, croitorie – sau de aspectul exterior – stewardesa, manechin. Daca este nascuta pe data de 3, 12 sau 22 a lunii Kasia se va orienta spre activitati comerciale sau spre cele in legatura cu calatoriile.

Lasă un răspuns