Etimologie – noapte (araba)

Sarbatoare –

Leila este o persoana dinamica, alerta si extrem de comunicativa. Fermecatoare si eleganta, Leila cauta sa se faca placuta, sa ii impresioneze pe ceilalti. Pare extrovertita la prima vedere si are nevoie de altii pentru a simti ca exista, este dependenta de familie si prieteni. Dotata cu facultatea elocutiunii si a expresiei, Leila adora sa vorbeasca, sa schimbe idei. Este spirituala si ii place sa isi amuze anturajul. Este adaptabila, carismatica si poseda un simt acut al observatiei. Rapida si smechera, Leila stie sa profite din plin de anumite situatii. Este curioasa de fel, interesata de tot ceea ce o inconjoara ceea ce o poate face sa fie mai instabila. Ii plac calatoriile si sa descopere noi orizonturi.

Exista situatii in care Leila se dovedeste a fi mai vanitoasa de fel si nu va ezita sa isi faca complimente siesi. Copil, Leila este placuta si cuminte, fermecatoare si dinamica. Ii place, inainte de toate, sa se distreze si sa ii distreze pe ceilalti. Are tendinta sa aleaga calea mai usoara. Ii place sa se simta in siguranta in sanul familiei, sa le faca mereu pe plac parintilor sai, simte in permanenta nevoia sa se simta iubita. Generoasa si interesata de ceilalti, Leila se poate comporta, in mod paradoxal egocentric, sa fie egoista. Este preferabil sa aiba frati si surori. Ar trebui sa fie implicata in activitati de grup pentru ca simtul solidaritatii sa ii fie dezvoltat.

Rafinata si sensibila, Leila va depune o multime de eforturi pentru a se face placuta si apreciata. Viata sentimentala este primordiala pentru ea insa alegerea partenerului de viata poate fi destul de dificila. Va fi exigenta si perfectionista, partenerul de viata trebuie sa fie perfect conform criteriilor personale.

In ceea ce priveste sfera profesionala Leila va fi influentata in mare masura de familie care va avea un cuvant mare de spus in ceea ce priveste viitorul sau profesional. Va alege din urmatoarele profesii posibile : profesoara, medic, stewardesa, scriitoare, cantareata, animatoare, conferentiara, ghid, profesii care necesita precizia si minutiozitatea.

Lasă un răspuns