Etimologie- leu în latină, un simbol deci al forței și al curajului

Sărbătoare- 10 noiembrie

Leonidas este o persoană care impune prin aparența sa demnă, care degajează o impresie de energie, de voință și de control de sine. În același timp, Leonidas este o persoană plină de vitalitate, care este ardentă, curioasă și fermecătoare.

Este foarte pasionat, mereu atras de aventuri noi, adoră să își asume riscuri, are un gust preferat pentru contract și este extravertit. Este deci o persoană foarte deschisă care este dotată pentru negocieri și care posedă un simț fără pereche pentru negocieri.

Leonidas este o persoană care va îmbina de minune stăpânirea de sine, creativitatea intensă și o putere de muncă excepțională.

Dar are oroare de lucrurile care sunt definitive și cu cât viața sa este mai condimentată, cu atât mai mult va dori să își asume unele riscuri, din ce în ce mai mari. Preferă mereu necunoscutul și cuceririle mereu îl stimulează. Însă, odată ce au ajuns acolo unde vor, renunță foarte repede la superficialitate.

Punctul său slab este fără doar și poate nervozitatea sa excesivă pe care încearcă să o țină sub control fiind mereu în acțiune. Poate să facă fie sport, fie să meargă mereu în călătorie.

Este de asemenea și impulsiv și are tendința de a fi nerăbdător și uneori iritabil. Dar compensează prin faptul că este foarte sociabil și simpatic și are nevoie de cei din jur pentru a simți că există.

Leonidas este foarte sensibil și receptiv la cei din jur, adoră să coopereze și are obiective multiple atunci când vine vorba despre viața sa. Se va alătura unor numeroase mișcări poiîlitice și umanitare, fiind interesat în același timp și de științele umaniste sau de irațional.

Din punct de vedere sentimental este destul de tandru, este senzual și știe foarte bine ce este în sufletul partenerei. Este un partener docil și fermecător, dar este extrem de vulnerabil la tot felul de tentații.

Leonidas adoră schimbările deci va fi destul de greu să își găsească un loc de muncă stabil. Meseriile în raport cu expresia orală, cu scrisul, comunicarea, comerțul sau călătoriile.

Lasă un răspuns