Etimologie- este derivat din germanul Hlodowig, care înseamnă glorie și luptă. În limba celtă înseamnă lumină.

Sărbătoare- 25 august

Lou este o persoană foarte mândră și foarte inteligentă. Are o mare stimă de sine. Este curioasă și este pasionată de orice, excelând în tot ceea ce face.

Lou are deci o personalitate care poate ieși din obișnuit. Degajează o impresie de forță și îmbină de minune farmecul, cochetăria, mândria și discreția în același timp.

Va ajunge încet, dar sigur, pe culmile succesului. Nu prea contează deci pentru ea, dacă are o valiză de carton sau un bagaj de lux. Creativitatea, stăpânirea de sine, ambiția, voința și opiniile sale, dar și puterea sa de muncă sunt cele mai puternice atuuri ale sale.

Dar uneori, nu face aceste lucruri fără nervi sau crize, deoarece este supusă și unor mari tensiuni. Și totuși, cel mai adesea, Lou este liniștită, perseverentă, calmă, stabilă și cu cele mai solide sentimente. Voința sa este una fermă și este capabilă să își mobilizeze întreaga energie pe termen lung atunci când este cazul.

Un lucru pe care îl reuștește, deoarece timpul și răbdarea sunt în favoarea sa. Adoră deci să fie mereu pe primul loc, să fie admirată și plăcută. Adoră luxul, idealurile sale fiind înalte.

Lou este elegantă și se îmbracă mereu cu mult bun gust fără să exagereze. Este cea mai atentă la detalii și știe instinctiv cu să se pună în valoare.

Din punct de vedere sentmental, are foarte multe calități. Este dreaptă și cinstită. Este o femeie de casă și o gazdă foarte bună, chiar dacă uneori poate să fie cam selectivă și cam autoritară. Partenerul său va trebui să fie unul foarte strălucit și seducător, dar va trebui să participe și la viața de zi cu zi.

In orice caz, știe cum să ducă bărbații exact acolo unde își dorește.

Lou se poate îndrepta înspre numeroase profesii. Poate să fie atrasă de meseriile din doemnii creative sau înspre cele ale comunicației și expresiei.

La locul de muncă va fi cea care va staibiliza și care va mobiliza trupele. Vine cu cele mai pozitive unde la locul de muncă și este harnică ca și o albină.

Lasă un răspuns