Etimologie – profet, invatator

Sarbatoare –

Mara este o femeie fermecatoare, placuta si atractiva care cauta sa se faca placuta si iubita de persoanele din jurul sau. Pentru ea sentimentele sunt deosebit de importante de aceea va depune eforturi considerabile pentru ca pacea si armonia sa domneasca in jurul sau. Preocupata de aspectul sau fizic si sensibila la tot ce tine de estetica, Mara se arata cocheta si perfectionista, extrem de preocupata de detalii. Punctul slab al Marei este hipersensibilitatea sa care, combinata cu imaginatia sa bogata si nervozitatea mare, ii provoaca anumite angoase. Mara asteapta de la membrii familiei sale protectie si siguranta, necesare echilibrului si bunastarii sale. Este o femeie sociabila care apreciaza placerile vietii si care comunica cu usurinta cu oricine.

Asocierea dintre 2 karmic si 22 karmic nu este usor de trait si de asumat deoarece prima tendinta o face sa fie fragila, tematoare si dependenta de altii in timp ce a doua tendinta o determina sa aiba realizari ridicate, daca nu idei grandioase. Fie va incerca sa isi concretizeze obiectivele, dezvoltandu-si numeroasele atuuri care sunt perfectionismul, rabdarea si simtul efortului insa nu va fi la adapost de crizele nervoase, fie va trai viata din plin evadand prin intermediul viselor si imaginatie, refugiindu-se in indolenta, indecizie, osciland intre mai multe orientari sau refugiindu-se sub aripa unui partener de viata care ii va umple lipsurile.

Copil, se arata adesea impresionabila, capricioasa, timida, hiperemotiva si extrem de dependenta de mediul sau. Parintii trebuie sa o invete sa fie autonoma, sa ii dea mai multe responsabilitati si sa o securizeze spunandu-i mereu adevarul. Mara va sti sa profite de problemele sale de sanatate sau de lipsa apetitului pentru a atrage atentia asupra sa, pentru a castiga afectiunea tuturor.

Viata sentimentala este importanta pentru aceasta persoana afectuoasa. 2 karmic este adesea indice de nerabdare ceea ce fac mai dificile relatiile sale sentimentale. Doua cazuri posibile – fie va deveni o femeie casnica perfecta, fie va fugi de maternitate devenind o femeie-copil, dependenta de altii.

Mara va fi atrasa de profesii in legatura cu copiii sau de profesii din domeniul medical sau paramedical.

Lasă un răspuns