Etimologie- marin, de mare (latina)

Sarbatoare- 4 septembrie

Marinela este foarte curajoasa si voluntara, adorand in acelasi timp lucrurile simple. Este un fel de filozof care detesta lucrurile complicate sau sa isi complice viata. Compania sa este foarte placuta deoarece este foarte vesela si linistita.

Marinela este curioasa si pasionala si isi ascunde nervozitatea in spatele unei aparente calme. Are incredere in sine si in propriile forte. Este o femeie discreta, activa si eficienta. Este foarte atasata de familie si foarte generoasa in acelasi timp.

Marinela este seducatoare si puternica si va fi dificil sa ii rezisti. Are un spirit foarte aventuros deci nu sta deloc locului. Dar uneori se regaseste in situatii foarte complicate de unde ii vine foarte greu sa iasa. Este o fire foarte extrovertita, totul fiind exteriorizat la ea.

Marinela este posesiva si are asa mare incredere in ea incat trece drept o persoana foarte orgolioasa. Mereu in miscare deci destul de greu de urmarit, Marinela are planuri complicate, chiar machiavelice in cap. In plus, imaginatia sa este foarte bogata. Trebuie sa vada ca sa creada si moralitatea sa este cel mai adesea destul de variabila.

Marinela este de neoprit si orice ezitare sau orice pas inapoi este perceput drept un esec. Nimic nu o poate opri. Cu atat mai rau pentru cei din jur care nu pot sa tina pasul cu ea.

Foarte ambitioasa, Marinela este atrasa de unele profesii in stransa legatura cu riscul. Se adapteaza foarte bine unor situati mai complicate, atata timp cat este lider. Nu este la fel insa cand depinde de vointa celor dn jur. Nu suporta ierarhia si este indisciplinata atunci cand trebuie sa se supuna regulilor.

Marinela are cu alte cuvinte, un temperament exploziv. In domeniul sentimental este destul de versatila, atasandu-se si indepartandu-se de cineva extrem de repede. Nu te poti astepta ca tandretea sa sa fie una regulata si continua. Afectivitatea sa este un savant amestec de prietenie, de seductie si de senzorialitate care nu lasa pe nimeni indiferent.

Pentru Marinela deviza in viata este- totul sau nimic. Si chiar daca este greu sa traiesti cu ea, nu ai cum sa traiesti fara ea.

Lasă un răspuns