Etimologie: este un nume derivat din latinul Maximus, care înseamnă cel mai mare

Sarbatoare: 12 martie

Maximilian este un șarmant înnăscut. Din punct de vedere fizic și psihic, nu are ce să nu îți placă la el. Știe și el foarte bine asta, și uneori profită.

Maximilian este o fire foarte energică și voluntară. Este cel care vrea să țină frâiele destinului său, vrea să comande, să dirijeze, să fie un model pentru cei din jur și să fie ireproșabil.

Exigența și disciplina de îmbină de minune la el și nu suportă nici superficialitatea, nici mediocritatea. Punctele sale forte sunt cu siguranță curajul său și determinarea sa, autoritatea sa naturală care îl ajută să se impună, integritatea sa, andurața sa și simțul dreptății fiind cel care îl ajută să se facă remarcat.

Însă, are uneori tendința de a fi prea interesat de cei din jur autoritatea și moralitatea sa sunt uneori prea stricte și uneori este mult prea rigid.

Se află în căutarea idealului deci îi va veni greu să își găsească sufletul pereche. Dar, atunci când va găsi perla rară, inima acestui mare timid se va deschide în sfârșit.

Maximilian este foarte ambițios și va studia foarte mult, deoarece are planuri mari. Vrea să urce încet pe treptele carierei și să ajungă pe cele mai prestigioase posturi. Este un fin analist cu un spirit cartezian care se va orienta foarte ușor înspre meseriile care sunt în raport cu matematica.

Cei apropiați nu se îndoiesc nicio secundă de capacitățile sale deoarece este foarte energic și foarte curajos în același timp.

Maximilain adoră să placă și să seducă, uneori mai mult pe plan intelectual, decât pe plan fizic. Vrea să fie un model și uneori este judecat sau neînțeles.

Din punct de vedere sentimental este destul de greu de mulțumit și femeia pe placul său va trebui să fie una perfectă.

Maximilain se va descurca foarte bine în posturile care necesită multă responsabilitate, în administrație sau cele de ordin politic. Dar poate opta și pentru profesii liberale sau cele în legătură cu domeniul medical și uneori chiar artistice. Științele exacte îl atrag și ele.

Lasă un răspuns