Etimologie- speranta (rusa)

Sarbatoare- 18 septembrie

Nadine poate parea calma, chiar rezervata la prima vedere. Nu trebuie sa ii cazi insa in plasa. Contrar aparentelor, este exigenta, sensibila si selectiva. Daca te accepta, va da tot ce e mai bun din ea pentru a-ti fi pe plac.

Nadine este sociabila si primitoare, are un simt al umorului foarte dezvoltat si este mereu cea mai placuta companie. Este insa si destul de rezervata, avand mare grija de intimitatea sa. Nu se increde deloc in cei din jur, este foarte autonoma si nu vrea sa depinda de nimeni. Si din cauza acestei neincrederi nu isi expune veritabila personalitate celor care sunt doar simple cunostinte. Mai intai, inainte de a fi pe deplin increzatoare, Nadine prefera sa studieze foarte bine comportamentul celor din jur.

Nadine poate parea imperturbabila. Dar acest lucru nu este decat o simpla masca. In realitate, incearca doar sa isi ascunda timiditatea si sensibilitatea. Este de parere insa ca emotivitatea este o slabiciune.

 

Nadine este curajoasa si foarte sigura pe ea, nu se lasa niciodata abatuta de esecuri si nu renunta niciodata in fata unui obstacol. Este o persoana extrem de optimista, care vede mereu partea plina a paharului.

 

In orice caz, Nadine este o persoana foarte fidela, o foarte buna prietena care tine insa foarte mult la intimitatea sa. Prefera sa cultive o parte de mister si sa fie enigmatica pentru cei din jur. In viata intima, Nadine nu poate sa isi exprimeasa cum trebuie sentimentele. Nu se pot deschide asa cum trebuie de teama sa nu fie abandonate. In plus, pe plan sentimental, impune mereu propriile sale reguli partenerului, reguli care trebuie sa fie respectate. Ofera celor din jur intreaga afectiune de care au nevoie.

Nadine apreciaza calmul si locurile solitare sau izolate unde sa poate sa mediteze in voie. De asmenea, va da tot ce e mai bun din ea pentru ca cei din jurul ei sa simta mereu ca sunt iubiti.

Nadine apreciaza foarte mult meseriile in care poate interactiona cu publicul. Dar si cele in raport cu stiintele umaniste, legate de domeniul psihologiei, unde poate sa dea sfaturi.

Lasă un răspuns