Etimologie- rugina, confort (ebraica)

Sarbatoare- 10 noiembrie

Noah este o persoana foarte curajoasa, curioasa si fermecatoare. Este pasionat si curios sa descopere tot in jurul sau si adora aventurile. In plus, nu ezita sa isi asume anumite riscuri atunci cand este cazul.

Noah este foarte deschis, stie cum sa fie convingator atunci cand este cazul pentru ca cei din jur sa accepte ideile sale. Da dovda deci de o indemanare si de un calm innascute, in numeroase situatii, dar si de o mare capacitate de adaptare.

Noah adora schimbarile si noutatile. Dar pentru el sau din punctul sau de vedere, nimic nu este desavarsit sau definitiv. Este o persoana care prefera necunoscutul in detrimentul rutinei. O data ce ajunge acolo unde isi doreste, se va plictisi foarte repede si isi va dori imediat sa plece in cautare de noi aventuri.

Noah este o persoana foarte sociabila, simpatica, una care se ataseaza foarte repede. De asemenea, este o persoana plina de vitalitate, ardenta, curioasa si fermecatoare. Este plin de pasiune, sa aiba contact mereu cu cei din jur si este o fire extrovertita.

Fiind o fire foarte deschisa, Noah se pricepe foarte bine la negocieri si actioneaza foarte repede, asa cum trebuie in situatiile limita din viata sa. Cu cat viata sa este mai picanta, cu cat isi asuma mai multe riscuri, cu atat mai bine.

Dar, Noah are uneori tendinta de a fi cam risipitor sau de a se pierde. Punctul sau slab este cu siguranta nervozitatea excesiva, pe care incearca sa o stapaneasca cu ajutorul celor mai interesante activitati.

 

Adora sa coopereze si sa aiba aspiratii inalte, utopiste uneori. Miscarile politice sau umanitare sunt pe placul lui.

Din punct de vedere sentimental, este senzual, tandru si cunoaste foarte bine sufletul unei femei. Deci este un partener docil, fermecator in acelasi timp, care este insa si foarte vulnerabil in fata numeroaselor tentatii.

In ceea ce priveste meseria aleasa, Noah se va indrepta inspre una legata de comunicare sau inspre cele legate de comert sau de turism. Dar in orice caz, este un personaj cu multiple posibilitati, care nu isi urmeaza mereu primele lor inclinatii sau aspiratii.

Lasă un răspuns