Etimologie- maslina (latina)

 

Sarbatoare- 12 iulie

 

Oliver este o persoana foarte sensibila care are un comportament exemplar in societate. De asemenea, este gata sa te ajute ori de cate ori este nevoie. Nu ii plac insa piedicile ce i se pun in cale, chiar daca face fata cu brio diverselor probleme pe care le intalneste.

Comunicarea este foarte importanta pentru Oliver. Pune cartile pe masa de fiecare data cand exista anumite neintelegeri si nu fuge niciodata din fata situatiilor mai delicate.

Cei care poarta acest nume sunt niste profesori excelenti. Sunt  calmi, sunt rabdatori, au un tact pedagogic minunat si cei din jurul sau il asculta cu cea mai mare placere.

Oliver este cel mai mare seducator si adora la nebunie compania femeilor. Atentie insa. Atunci cand iubeste, Oliver este cel mai fidel. Oliver este tandru, sensibil si idealist.

Nu suporta insa sa fie singur si are nevoie mereu de prietenii sai, cu care sa glumeasca, sa rada, sa iasa in oras sau sa calatoreasca. In cele mai complexe situatii da mereu dovada de sange- rece.

Oliver mai este si un visator, uneori deconectat de la realitate. Este foarrte rabdator si nu forteaza nimic. Stie insa cum sa fie cel mai eficient si descurcaret atunci cand trebuie. Este secretos, misterior si inacceisbil uneori.

Oliver este sensibil, este gurmand nu este exuberant si are cele mai remarcabile calitati umane.

Inspirat si emotiv, Oliver este interesat de tot ce tine de arta, de estetica si de tot ce este legat se fiinta umana. Este insa si rezervat si are nevoie sa se simta in largul sau si intr-o situatie favorabila pentru a putea comunica din plin. In plus, este atras de tot ceea ce inseamna avangarda, original si domeniile tehnice. Apreciaza si activitatile legate de calatorii si poate sa faca o cariera foarte frumoasa in domeniul turismului sau al sectorului de transport. Este tentat si de gastronomie sau de profesiile care privilegiaza relatiile cu publicul.

Oliver iubeste istoria, legendele, miturile si apreciaza foarte mult muzica. Deci se descurca de minune la toate ativitatile artistice. Este foarte resposabil, mai ales atunci cand vine vorba despre familie, fiind foarte protector.

Lasă un răspuns