Ești curios să afli semnificația numelui Rachel? Atunci ai ajuns în locul potrivit. Rachel este un prenume ebraic, nu foarte comun dar extrem de frumos. Rachel este un prenume de origine ebraică și semnifică oaie. Dacă vrei să afli semnificația numelui Rachel citește rândurile de mai jos.

Istoria numelui Rachel

Cu siguranță căutând semnificația numelui Rachel ești curios și de istoria numelui. Rachel este un prenume biblic, extrem de popular în rândul evreilor. A așteptat secolul XVII pentru a se răspândi mai larg în țările occidentale. Fără îndoială acest lucru s-a întâmplat datorită puritanilor britanici și americani care au făcut din Rachel un nume de botez popular. Însă, popularitatea sa scade începând cu secolul XX.

Caracterul celor care poartă numele de Rachel

Ești curios ca atunci când citești semnificația numelui Rachel să afli câte ceva și despre caracterul acesteia? Ei bine, Rachel este o persoană sociabilă, deschisă, comunicativă, extrovertită. Este o individualistă capabilă să furnizeze toate eforturile necesare pentru a-și duce la bun sfârșit toate proiectele, voința și ambiția sa fiind prezente la orice pas.

Sensibilă, la prima vedere Rachel poate părea rezervată, discretă, timidă (în special dacă este născută pe data de 2,11, 20 sau 29 a lunii). Cifra care o caracterizează este cifra 11 mai ales la vârsta adultă. Această cifră este un indice de vulnerabilitate, de pasivitate și de fragilitate. Este perspicace și intuitivă, știe să fie o prietenă bună dar și o sfătuitoare pricepută.

Independentă, originală, voluntară și sinceră, Rachel este fără îndoială o personalitate aparte. Rachel este o tânără plină de viață. Evită absolut toate artificiile existente în viața de zi cu zi și privilegiază natura care o înconjoară.

Sociabilă, lui Rachel îi place să meargă spe ceilalți, să le descopere cotidianul și cultura. Lui Rachel îi place enorm să călătorească. Femeia care poartă numele de Rachel este receptivă, știe să îi asculte pe ceilalți.

Ești curios să afli în continuare care este semnificația numelui Rachel? Atunci află că Rachel este o persoană în care poți avea încredere deoarece este extrem de loială. Diplomată, Rachel știe explica foarte bine lucrurile și asta fără să creeze conflicte. Atunci când vine vorba despre locul de muncă Rachel este extrem de determinată. Visează să lucreze într-un domeniu în care să aibă contact direct cu oamenii.

Care este semnificația numelui Rachel? Te mai întrebi? Atunci îți mai spunem că în ceea ce privește domeniul sentimental, Rachel este o persoană deosebit de romantică, visează ca într-o bună zi să își găsească prințul pe cal alb. Vrea să trăiască un veritabil basm alături de persoana iubită și își oferă toate mijloacele posibile pentru ca acest lucru să se întâmple, se asigură că acest lucru este posibil.

Semnificația numelui Rachel. Cum este ca și copil?

Copil, Rachel își manipulează cu măiestrie anturajul, pe care îl terorizează de-a dreptul. Activitățile creative sunt recomandate în cazul lui Rachel (teatru, dans, desen). Se arată a fi o persoană promptă, dinamică, adaptabilă, curioasă să învețe orice la orice oră și este dotată cu o mare vivacitate intelectuală.

Semnificația numelui Rachel. Ce îi place?

Îi place să iasă în evidență, este interesată de științele oculte, de lucrurile mai puțin obișnuite, de noutate, de avangardă și de modă. Își dorește să fie mereu pe primul loc și este în căutarea perfecțiunii și absolutului. Este extrem de selectivă atunci când vine vorba de alegerea prietenilor.

Mai vrei să afli care este semnificația numelui Rachel? Îi place să dirijeze, să comande, să administreze, să gestioneze, să se exprime, să comunice, toate acestea îi sunt necesare pentru a respira. Visează la măreție și la realizări personale deoarece ego-ul său este extrem de puternic.

Atunci când vine vorba despre alegerea domeniului profesional, are mai multe opțiuni la dispoziție: modă, presă, teatru, cinema, televiziuni, decorațiuni interioare. Aceste profesii i se potrivesc mai ales dacă este născută pe data de 1, 10, 19 sau 28 a lunii. Dacă este născută pe data de 3, 12 sau 21 a lunii i se potrivesc cel mai bine profesii din domeniul comercial sau în care este necesară exprimarea orală sau scrisă.

Celebrități care poartă numele de Rachel

Acum că știi care este semnificația numelui Rachel poate ești curios să afli care sunt celebritățile care poartă numele de Rachel. Printre cele mai cunoscute Rachel se numără canadienele Rachel McAdams, Rachel Blanchard, Rachel Hayward si Rachel Luttrel  Dar și americanele Rachel Bilson, Rachel Crow si Rachel Miner, asutralienele Rachel Griffiths si Rachel Blakely precum și brtanicele Rachel Weisz și Rachel Shelley.

O putem aminti și pe jucătoarea de tenis australiană Rachel McQuillan sau pe compozitoarea britanică Rachel Portman. Rachel este în egală măsură numele unuia din cele mai îndrăgite personaje din celebrul serial Friends interpretat de Jennifer Aniston.

Acum că ai aflat semnificația numelui Rachel poți să i-l oferi viitoarei tale fetițe.

Lasă un răspuns