Etimologie- Dumnezeu a vindecat (ebraica)

Sarbatoare- 29 septembrie

Rafaela este o persoana stralucitoare si face totul ca cei din jur sa stie asta. Deci modestia nu este o virtute pentru ea. Este activa, curioasa si este interesata de totul din jurul ei. Este mai mult veleitara decat voluntara si se opreste cel mai adesea inainte de a termina lucrurile.

Rafaela da dovada mereu de o inteligenta rapida, reactiile sale sunt spontane, fie ca acest lucru place sau nu. Este generoasa, adora sa ii ajute pe cei din jur si este foarte atrasa de lux.

Rafaela este o fire cam nervoasa si colerica. In plus, atrage destul de des mania celor din jur. Rafaela este foarte simpatica si dinamica, fiind foarte deschisa inspre comunicare. Este singulara, unica si incearca mereu sa isi cultive propriul stil.

Rafaela este o fire care pare mereu sigura pe ea si foarte puternica, asta chiar daca in realitate este foarte fragila. De asemenea, este o fire foarte mandra si are tendinta de a impune o anumita distanta intre ea si cei din jur. Este curioasa, intuitiva, foarte perspicace, dar si rece sau orgolioasa atunci cand trebuie sau simte ca este cazul.

Rafaela va incerca sa imbine familia cu cariera. Dar cele mai importante lucruri pentru ea sunt cu siguranta sentimentele si un camin linistit. Este curajoasa, activa si dinamica, dar este prudenta si meditativa in acelasi timp.

Vrea sa fie cea mai originala sau cea mai speciala deci mijloacele traditionale nu sunt facute pentru ea. Este selectiva si prefera sa fie mai degraba singura decat intr-o companie dezagreabila.

Iubeste lucrul bine facut si este gata sa o ia de fiecare data de la inceput pentru a obtine rezultatul perfect. Calitatea este cuvantul de ordine in viata sa.

Rafaela va aprecia foarte mult meseriile legate de comert si in care se poate exprima in voie. Dar si cele legate de exprimarea scrisa si verbala. Adica cele de jurnalista, cantareata, de profesor, de avocat, de vanzatoare. Este foatrte atrasa de domeniul artistic si de cel creativ si adora sa dea sfaturi. Profesiile in legatura cu jocul si cu copiii sunt si ele pe placul ei.

Lasă un răspuns