Etimologie: maini protectoare

Sarbatoare: 7 ianuarie

Raimond dispune de o mare putere pe care o foloseste in majoritatea din timp la munca. Chiar daca emotivitatea si sensibilitatea sa sunt extrem de puternice, nu aceste lucruri sunt cele evidente in cazul sau. In aparenta, Raimond pare violent insa nu este deloc asa. Este o persoana timida, lipsita de spontaneitate. Principala sa forta consta in capacitatea de a-si urma propriul drum. Raimond este o persoana lenta, determinata care stie ce vrea de la viata, chiar daca are nevoie de mai multi ani pentru as-i duce anumite proiecte la bun sfarsit.

Calm si ganditor, Raimond este in aumite situatii prudent si neincrezator. Deoarece are tendinta sa isi stapaneasca agresivitatea si sa isi reprime sentimentele, Raimond tine destul de multa vreme ranchiuna, nu poate trece peste anumite conflicte. Este un personaj ranchiunos care nu uita niciodata chiar daca pare sa ierte. Daca este ambitios, Raimond se va realiza in viata. Copil, Raimond este destul de rezervat si lent. Parintii trebuie sa ii arate ca au incredere in el si in propriile forte, nu trebuie sa il grabeasca, sa il lase sa evolueze in ritmul sau. Acelasi lucru se va intampla si la scoala, Raimond va munci in ritmul sau. Prefera materiile stiintifice in cadrul carora spiritul sau rational se simte in largul sau. Lentoarea sa, chiar daca risca sa ii provoace note de trecere intr-un sistem educational care tinde sa privilegieze performantele nu il va impedica sa reuseasca, chiar din contra.

Raimond iubeste inainte de toate libertatea, sa fie parte integranta dintr-o lume in care se simte un participant activ. Iubeste ascensiunea, cuceririle. Dificultatea si esecul il stimuleaza. Exercitiile fizice nu sunt deloc pe placul lui. Adora natura si animalele. In dragoste este un senzual, un tandru, chiar daca rezista destul de greu tentatiilor cand se afla intr-o relatie. Face tot posibilul sa ramana fidel. Stie sa se arate stabil si protector insa si timid deoarece nu este intotdeauna capabil sa isi exprime sentimentele.

Eclectic, Raimond are tendinta sa incerce mai multe meserii pana alege una care sa i se potriveasca. Politica, arhitectura, imobiliare, afaceri internationale, iata doar cateva din domeniile care l-ar putea atrage.

Lasă un răspuns