Etimologie- Rose este un nume derivat din latinul Rosa, care înseamnă trandafir. O altă ipoteză susține faptul că Rose ar proveni sau ar avea rădăcini de la germanicul hrod, glorie și haidis, rang.

Sărbătoare- 23 august

Deci ar putea să fie intepretat cu sensul de cel care are un rang glorios.

Rose este o persoană cu un caracter foarte puternic. Este cea mai curajoasă, determinată și pasionată. Nu se teme de nimic și reușește mereu în tot ceea ce intreprinde.

Rose este elocventă, este inteligentă și convinge multă lume foarte repede să adere la ideologia sa. De altfel, Rose este o adevărată filantropă care se poate dedica trup și suflet unei cauze nobile.

Pentru a se face respectată, Rose se folosește mereu de diplomație. De altfel, știe cum să își pună originalitatea în valoare, având mare grijă de atitudinea și de look-ul său. Reușește foarte ușor să se facă iubită de către cei din jur.

Rose este o fire foarte înțelegătoare. Are mereu încredere în capacitățile sale. Știe ce vrea și știe și ce să facă pentru a ajunge acolo unde vrea.

De asemenea, este o fire foarte puternică. Eșecurile nu au cum să o facă cum să lase capul plecat. Curajul său și optimismul său o ajută să treacă peste toate obstacolele care pot să apară în fața sa. Chiar dacă încearcă mereu să facă o bună figură, în fond, Rose are slăbiciunile sale. Este în realitate, extrem de sensibilă care vrea să facă mereu numai bine și care se ascunde uneori în spatele unui zâmbet.

Rose este o persoană plină de viață. Debordează de energie pozitivă și adoră să profite mereu de viață. Împarte mereu bucuria de a trăi cu cei din jur și este extrem de entuziastă în tot ceea ce întreprinde.

Este metodică și vrea mereu să acționeze după un plan prestabilit. Să nu reușească sau să nu acționeze mereu conform unui plan nu este un lucru posibil pentru ea.

Adoră persoanele tandre și care sunt atente. Este fermecată mereu de gentilețe și știe cum să împace viața de mamă de familie cu cea de femeie de carieră. În orice caz, este foarte ambițioasă. Atunci când își pune ceva în cap, nu se lasă până nu reușește.

Lasă un răspuns