Etimologie – rosu

Sarbatoare-

Scarlett are o personalitate enigmatica.  Este calma, secretoasa si ponderata. Nu ii place deloc faptul ca este atat de emotiva insa, in ciuda eforturilor depuse, nu reuseste sa isi stapaneasca emotiile. Este o persoana rezervata si discreta, inhibata uneori, neincrezatoare in fortele proprii. Scarlett evita sa ii deranjeze pe ceilalti si incearca sa isi rezolve singure problemele pe care le intampina. Rabdatoare, concentrata si determinata, Scarlett simte ca timpul lucreaza si trece in favoarea sa.

Vointa si capacitatea sa de munca sunt superioare mediei insa ritmul de executie nu este atat de rapid. Se dovedeste a fi destul de lenta ceea ce ii poate intarzia realizarea sociala sau profesionala. Nu cred in sansa sau in hazard. Este intelectuala si cerebrala, cu spiritul analitic si sceptic totodata. Scarlett va opta pentru studii de lunga durata, este dotata cu calitati morale inalte si toata lumea poate avea incredere in ea chiar daca in unele situatii se dovedeste a fi putin rigida.

Copil, Scarlett este calma si secretoasa si se refugiaza deosebit de usor in turnul sau de fildes. Simte nevoia sa fie incurajata si stimulata in permanenta de parintii sai deoarece se indoieste mereu de capacitatile sale, de propriile forte. Parintii trebuie sa ii favorizeze exprimarea orala si sociabilitatea si sa o implice in activitati de grup.

 

Lui Scarlett ii place natura, linistea, simplitatea, animalele, tot ceea ce tine de Pamant. Este interesata de tot ceea ce este iesit din comun, de tot ceea ce tine de implinirea omului, atat materiala cat si spirituala. Din punct de vedere sentimental ii este greu sa faca primul pas si se lasa adesea ghicita. Pudica si timida, Scarlett are tendinta sa isi refuleze emotiile si sentimentele. Este o partenera fidela, stabila si o mama buna, constienta de indatoririle sale si de responsabilitatile sale.

Inclinatiile sale o conduc spre profesii cu caracter stiintific, tehnic, ecologic sau in legatura cu pamantul. Sarcinile rutiniere, simple ii sunt pe plac, ii aduc un anume sentiment de siguranta. Daca este nascuta pe data de 11, 29 sau 25 a lunii Scarlett este interesata de politica sau de domeniul tehnic.

Lasă un răspuns