Etimologie- este derivat de la numele polonez Stanislaw. Sau din slavă, stan- a se ține în picioare și slava, glorie.

Sărbătoare – 11 aprilie

Stanislas este o fire care pare impasibilă și inaccesibilă la prima vedere. Și totuși, își ascunde sensibilitatea sub alura aceasta mândră, fiind entuziast și respirând bucuria de a trăi în fiecare zi.

De asemenea, Stanislas este dinamic și sare mereu în ajutor pentru a apăra o cauză nobilă. Nu suportă să stea degeba,a vrea să fie mereu în acțiune și caută mereu activități motivante.

Adoră senzațiile forte deci va răspunde mereu tuturor provocărilor. Vrea mereu să câștige și va depune mereu eforturi pentru a reuși. Spiritul său creativ îl ajută mereu în toate activitățile pe care le întreprinde. Este inspirat și își exploatează uneori cu bună știință geniul pentru a ajunge la rezultate mai mult decât concludente.

Excelează în diverse domenii datorită unor cunoștințe vaste și facilității de adaptare. Stanislas are o personalitate relativ suplă care îi permite să își găsească  destul de ușor locul în cadrul unui grup oarecare.

Serios și foarte eficient, Stanislas este foarte responsabil și se va descurca în orice domeniu. Are o natură prudentă care le permite să se investească pe deplin în proiectele sale, evaluând cu cea mai mare grijă însă fiecare proiect. Simțul responsabilității sale îi permite să obțină posturi foarte importante. Este mereu în căutare de stabilitate, de unde și natura sa de a îngriji cu privire la orice lucru de moment. Dar, se simte capabil să înfrunte orice obstacol.

Natura sa perfecționistă îl ajută să aibă mereu succes deoarece nu lasă nimic la voia întâmplării. Lucrează mereu minuțios și foarte atent. Nu lasă niciodată lucrurile pe jumătate și face orice este necesar pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce începe.

Este sociabil, se integrează perfect în societate și se adaptează foarte ușor datorită simțului său al observației

Pe plan afectiv, este atent, este respectuos și tandru cu partenera. Nu îi este frică să își arate sentimentele cu cele mai mici gesturi.

Se va descurca cel mai bine în domenii precum politician, om de afaceri, agent guvernamental sau mediator.

Lasă un răspuns