Emotivă și afectuoasă, Tereza posedă un anume magnetism. Sentimentele au o mare importanță în viața sa. Nu este pe deplin împlinită sau fericită decât atunci când iubește sau este pasionată de ceva sau de cineva, atunci când se simte utilă. Timidă, tandră și rezervată, nu îi place să iasă în evidență. Îi ascultă mereu pe ceilalți din jurul său, este sociabilă, deschisă și conciliantă. Zâmbitoare și grațioasă, Tereza este o prietenă remarcabilă care este capabilă să te liniștească atunci când ai nevoie, să îți dea un sfat, reușind să găsească cuvintele sau gesturile necesare.


Tereza este o intuitivă care se caracterizează prin tact, finețe, diplomație și care, pacifică, caută armonia înainte de toate. Cu toate acestea, sub o aparență blândă și supusă se poate ascunde o veritabilă tigroaică, mai ales dacă simte că este mințită, ceea ce nu suportă de altfel. Tereza este o femeie directă și onestă care apreciază lucrurile clare și precise. Emotivitatea sa nu face decât să amplifice situația ceea ce poate scoate la iveală un temperament coleric. Este curajoasă, activă, întreprinzătoare care știe să sesizeze oportunitățile care îi apar în cale.


Este o persoană devotată și se dovedește a fi perfect aptă să-și asume responsabilitățile, familiale sau profesionale. Consideră că are mereu dreptate de aceea tinde să își impună punctele de vedere cu fermitate. În câteva cuvinte, Tereza ar putea fi caracterizată în felul următor: o mână de fier într-o mănușă de catifea.


Copil, Tereza este plăcută și afectuoasă. Este demonstrativă în momentul în care se simte iubită. Extrem de receptivă la mediul familial, caută să se facă plăcută și să le facă servicii celor care îi cer acest lucru. Cu toate acestea, detestă neliniștea și va reacționa extrem de violent în momentul în care cineva îi face o nedreptate. Responsabilă, va fi o soră mai mare minunată, va ști cum să se comporte cu frații săi mai mici.


Tereza adoră armonia, pacea, este capabilă să depună eforturi pentru a-și menține echilibrul și pentru a le face celorlalți pe plac. Este perfecționistă și scrupuloasă, o soție și o mamă de familie excelentă.

Lasă un răspuns