Etimologie- care vine din cer, celsest (greaca)

Sarbatoare-  14 octombrie

Urania este o persoana foarte idependenta, in ochii careia emanciparea feminina nu este un cuvant pronuntat in van. Este o seducatoare, o fermecatoare, iubind viata si tot ce are aceasta de oferit. Dinamica este adjectivul care o poate caracteriza cel mai bine.

Nu are cum sa stea locului niciodata si daca viata ii va permite asta, se va gasi cel mai adesea intre 2 trenuri sau 2 avioane.

Este foarte discreta si eficienta, iar atunci cand are o idee in cap va munci din greu si foarte dur pentru a reusi tot ceea ce isi propune. Nu se lasa influentata prea usor si are deplina increderea in ea, dar nu o manifesta atat de usor. Are o viziune extrem de subiectiva asupra vietii, vazand totul prin optica sa.

Tine foarte mult la morala si la principiile sale de viata, este devotata si fidela, dar are si un caracter exploziv si plin de pasiune. Intuitia sa este stupefianta. Ea evalueaza situatiile si oamenii destul de repede si in general destul de just. Seductia sa atat fizica cat si mentala este una foarte puternica. Dar nu va trebui sa abuzeze de ea si sa lase sa vorbeasca mai degraba « psihologia » sa spontana.

Isi va arata emotiile doar in cadrul cuplului. Este puternica si se spune despre ea ca este ca un robot fara emotii. Se intelege foarte bine atat cu femeile cat si cu barbatii si leaga cu ei cele mai puternice relatii de prietenie. Nu se lasa manipulata si are cea mai puternica memorie afectiva.

Este foarte harnica si foarte perseverenta. Dar vointa sa se sprijina pe un mare simt al datoriei sau al activitatii, pe reactii percutante si o emotivitate foarte bine disimulata. Atentie insa la acest cocktail care poate duce uneori la reactii violente uneori neasteptate. Are nevoie mereu de proiecte noi, nu are cum sa stea intr-un loc, un farmec natural si o memorie vie.

Este foarte descurcareata, are o memorie foarte bogata si adora tot ce tine de confort. Este foarte echilibrata in cadrul familiei si aici se va dezvolta pe deplin.

Lasă un răspuns