Etimologie- victorie (latina)

 

Sarbatoare- 22 ianuarie

Vincentiu este o fire luptatoare. Lungile « probe » sau chinuri la care este supus sau drumurile sinuoase nu il face deloc sa se teama.

Vincentiu cauta in mod constant actiunea si cele mai noi lucruri. Adora calatoriile si descoperiririle. Este si un sportiva care adora sa aiba grija de fizicul sau. Alura sa zvelta si ingrijita nu lasa pe nimeni indiferent.

Un lucru e sigur- Vincentiu este cel mai fermecator. Dar este si cel mai curajos si mai determinat. Nu se teme de nimic si nu se da batut atunci cnad are un obiectiv in minte. Este foarte energic si adora sa actioneze. Inactivitatea il omoara putin cate putin.

Vincentiu adora calatoriile, sa faca mereu noi descoperiri, noi culturi si sa traiasca noi senzatii.

Legaturile de sange sunt pentru Vincentiu un lucru sacru. Familia si prietenii sunt astfel cei mai importanti pentru el si pentru echilibrul sau personal. Este foarte apropiat deci de familia sa. Inconjurat de cei care este iubit, Vincentiu va gasi forta pentru a infrunta orice obstacol in caz de dificultati.

Este o fire intuitiva, care stie dintr-o privire cum sa fie pe placul partenerei. Vincentiu este dotat cu o putere de seductie remarcabila. Este un bun observator care stie care sunt asteptarile femeilor. Deci nu are nicio dificultate atunci cand trebuie sa le cucereasca inima. Amabilitatea sa si eleganta sa fac parte din principalele sale atuuri in materie de seductie. Adora compania celor mai frumoase femei.

Un veritabil Casanova, Vincentiu profita din plin de toate oportunitatile. Pentru el, libertatea este cea mai importanta. Deci evita cu orice pret sa iasa cu o femeie posesiva, autoritara si disciplinata. Isi traieste viata din plin si vrea ca partenera sa ii intelegeaza filozofia de viata.

Vincentiu este autoritar si isi doreste sa controleze totul in jur. Vrea sa fie el seful si perseverenta sa il ajuta sa treaca peste esecuri. Adora sa straluceasca in societate si face totul pentru a ajunge la asta. Dar este si capricios si lenes si vrea ca totul sa se faca dupa bunul sau plac.

Lasă un răspuns