Etimologie- solemn, munte foarte inalt, cel care vine de departe (ebraica)

Sarbatoare- 1 iulie

Aaron este foarte sensibil si se ascunde mereu in spatele unei carapace de broasca testoasa. Dar in spatele aparentei sale sensibile, se ascunde un suflet foarte bun dar si foarte puternic.

Aaron este foarte generos, foarte deschis, avand in general o viata sociala foarte bine dezvoltata si importanta. Este si curios si gata sa mearga mereu in aventura pentru a explora lumea ce il inconjoara.

Aaron este si o persoana perfectionista care nu se multumeste sa fie mediocru si care cauta mereu sa obtina rezultate excelente in tot ceea ce face. Este si foarte exigent si nu vrea sa colaboreze sau sa lucreze alaturi de cei care nu iau in serios lucrurile. Incearca chiar sa le impuna propriile idei sau convingeri iar pana la urma ajunge sa ii agaseze.

De asemenea, Aaron se remarca peste tot datorita lgicii sale imbatabile. Nu este genul care sa fie cu capul in nori sau care sa se arunce in realizare unor proiecte mai ales daca nu este sigur ca nu le va duce la bun sfarsit. Datorita bunului simt care il caracterizeaza, acesta sta sa analizeze mereu riscurile inainte de a se apuca de un lucru. Dar are si tendinta de a exagera sau de a analiza totul in cele mai mici detalii, un lucru care nu este pe placul celor din jur.

Mobilitatea este parte integranta din viata lui Aaron. Dar si emotiile, sentimentele de afectiune sau de ranchiuna.

In societate, poate sa fie cel mai vorbaret mai ales atunci cand se vorbeste despre un anumit subiect care il intereseaza. Sau poate sa devina « mut » in caz contrar.

Aaron iubeste deci puterea, banii, dragostea, afectiunea, dar si calatoriile, cuceririle si aventura. Sentimentele sale nu sunt insa mereu cele mai rafinate. Nu prea se descurca atunci cand vine vorba despre psihologia feminina si ii este foarte frica ca nu cumva sa dea gres. Este destul de tiranic si vrea sa fie admirat, venerat chiar. Libertatea este un lucru esential pentru el dar nu va accepta libertatea celei pe care o iubeste.

Aaron se va descurca cel mai bine in meseriile in care isi va putea exercita puterea sau cele care sunt in raport cu domeniul afacerilor.

Ti-a placut?
Articolul precedentSemnificatie nume Nathan
Articolul următorSemnificatie nume Isaac

Lasă un răspuns