Etimologie- bucurie (ebraica)

Sarbatoare- 29 decembrie

Abigail este o femeie inteligenta care are cea mai puternica personalitate. Este si cea mai vesela fire, care transmite mereu celor din jur veselia sa. Este o natura destul de individualista care fuge de orice forma de autoritate. Acorda cea mai mare importanta libertatii sale dar si independentei sale.

Schimbarile de dispozitie ale acestei femei capricioase au tendinta de a irita sau de a surprinde neplacut anturajul sau. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca Abigail este o persoana mai inchisa care nu spune ce simte sau ce i se intampla. Din cauza acestui lucru, ii vine greu sa isi rezolve problemele.

Dar in ciuda acestui fapt, Abigail este sociabila si entuziasta. Este foarte feminina in acelasi timp si cocheta, narcisista si seducatoare. Afectivitatea este cea care le domina viata si le dicteaza felul in care reactioneaza. Deci viata si caracterul sau este mereu determinata de emotii.

Abigail este o persoana care se ataseaza foarte usor, determinata, cu o vointa care o ajuta sa faca fata oricarei provocari din viata sa. Se adapteaza de minune oricarei situatii dar ramane ea insasi orice ar fi. Dar se va enerva foarte tare daca este suprasolicitata sau daca i se cere imposibilul.

Abigail este elitista, are putini prieteni. Cei care au sansa de a face parte din cercul sau de prieteni, stiu ca aceasta este foarte devotata si fdela.

Abigail adora sa placa, sa seduca si sa ii fermece pe cei din jur. Aceste lucuri sunt foarte importante pentru ea si existenta sa.

Abigail are o imaginatie foarte bogata deci nu este facuta pentru a deveni functionara. Se va descurca cel mai bine in domeniile bazate pe comunicare, creatie sau imaginatie sau pe cele in raport cu calatoriile. Viata sentimentala este insa principala sa preocupare. Abigail va cauta un partener generos si atent, capabil sa ii suporte capriciile. Dar nu suporta posesivitatea si geloziile.

Va cauta mai ales o relatie bazata pe incredere. Si chiar daca este foarte exigenta, este foarte pasionala si generoasa. Cu toate acestea, are tendinta de a nu avea incredere in propriile forte.

Lasă un răspuns