Etimologie: a crea

Sarbatoare: 24.Decembrie

Energic, mandru si orgolios, Adam este extrem de influentat de cifra 1. Aptitudinile sale ii permit sa fie ambitios si detine toate calitatile necesare pentru a comanda, a dirija, a-si asuma rolul de sef, sa acceada la o anumita putere, sa exercite o autoritate si sa fie mereu pe primul loc. Detestand flateria, minciuna si nedreptatea, Adam se dovedeste a fi o persoana curajoasa, energica si intreprinzatoare. Viata materiala este importanta pentru Adam, nu este deloc sensibil la semnele exterioare de bogatie si de eleganta. Stie sa se impuna, degaja un anume magnetism si are o influenta puternica asupra celor din jur.

Independent, Adam este dornic sa isi faureasca propriul destin, in functie de idealurile si dorintele sale, aspiratii sau interese. Adam este un bun organizator si un gestionar. Curajos si voluntar, Adam este o persoana eficienta, creativa si energica. Activ si dinamic, nu este intotdeauna regulat in actiunile sale si trebuie sa depuna eforturi considerabile pentru ca impulsivitatea sa sa nu devina un handicap. Copil, Adam este narcisist si deloc docil. Intra rapid in conflicte si are tedinta sa se enerveze cand ceva nu este pe placul sau. Face adevarate crize de furie, cu greu poate fi stapanit.

Lui Adam ii place sa straluceasca, sa ii fie recunoscuta adevarata valoare. Din punct de vedere sentimental, Adam se dovedeste a fi autoritar, pasional si posesiv. Atentie la crizele sale de gelozie.

Ambitios, arivist uneori, Adam este un autodidact. Va excela in profesiile urmatoare: in raport cu domeniul afacerilor (gestiune, finante, banci, bursa, industrie), in legatura cu exercitarea puterii (politie, justitie, politica, parapsihologie), in raport cu mecanica sau cu focul (pompier).  De altfel, Adam este marcat de semnele de foc (Leu, Berbec) sau de Scorpion, cu alte cuvinte, va fi interesat de orice profesie independenta si creativa.

Lasă un răspuns