Etimologie- cel care ne invata  (Ghana)

Sarbatoare-

Adisa este o persoana plina de pasiune, autoritara, ambitioasa, dar si foarte increzatoare in propriile forte. Este in acelasi timp o persoana care adora actiunea si care simte nevoia sa depuna eforturi intense inainte de a merge inainte.

Adisa este plina de viata, comunicativa, sociabila, putandu-se adapta foarte usor, datorita carismei si faptului ca este o fire extrem de simpatica. Si chiar daca uneori este cam rezervata, sociabilitatea sa este dominanta. Nu este deci nici prea introvertita, nici prea extrovertita. Isi exprima foarte usor gandurile sau dorintele, adora sa faca schimb de opinii si sa comunice, dar stie si cum sa isi pastreze intimitatea.

In cercurile in care se invart, Adisa trece drept o persoana demna de incredere, puternica si serioasa. Dar, uneori, Adisa poate sa para aroganta deoarece detesta sa fie lingusita. Este nerabdatoare, dotata cu o agilitate de spirit surprinzatoare, foarte responsabila, se poate arata insa uneori si iritata, nervoasa, agresiva si chiar violenta, atunci cand principiile sale sau stima de sine au de suferit.

Adisa stie insa cum sa se faca mereu placuta, fiind o fire responsabila, curioasa, adaptabila care nu ezita sa isi puna calitatile sau capacitatile la indoiala atunci cand este cazul. Aventura si noutatea sunt mereu pe placul ei.

Cel mai adesea, va ezita insa intre viata sa si simtul responsabilitatii si intre simtul datoriei, al familiei, din dorinta de a pune totul sub semnul intrebarii sau de a trai pentru ea si nu pentru altii.

Adisa este o intelectuala, interesata de introspectie, de analiza si cercetare. Adora tot ceea ce nu este obisnuit sau tot ce tine de avangarda.

Din punct de vedere sentimental, Adisa apare secretoasa si misterioasa, dar si pasionala, capabila sa se apropie de cei din jurul ei. Adora confortul unui camin, al unei familiei, armonia si pacea. Are un simt acut al responsabilitatii si al justitiei. Semtimentele ocupa un rol foarte important in viata sa, dar nu uita nici de prerogativele sale

Va incerca mai multe profesii inainte de a-si gasi cu adevarat calea. Cele in care isi poate exercita puterea vor fi cu adevarat pe placul ei. Dar si cele care ii permit sa scape de rutina sau sa calatoreasca.

 

Lasă un răspuns