Etimologie – din Hadria, bucurie, fericire, iubire

Sarbatoare – 2 decembrie

Deschisa, simpatica, extrovertita si comunicativa, Adriana este inzestrata cu harul comunicarii. Joviala, mereu cu zambetul pe buze, Adriana este o persoana afectuoasa care are nevoie de altii pentru a simti ca exista. Ii place sa povesteasca si sa isi distreze anturajul. Extrem de sensibila, Adriana poate trece printr-o serie de emotii intense, are tendinta de a se amesteca in ceea ce nu o priveste din dorinta de a-si ajuta semenii. Intuitiva, Adriana se adapteaza cu usurinta oricarei situatii. Crede cu tarie in sansa sa ceea ce ii confera incredere in fortele proprii.

Exista situatii in care Adriana se arata mai degraba boema si fantezista. Constienta de atuurile sale, Adriana profita din plin de ele pentru a obtine ceea ce isi doreste. Viata sa este constructiva si dinamica, asa cum isi doreste. Copil, Adriana este activa si energica, curioasa de tot ce o inconjoara, sufletul casei in care locuieste. Instabila, Adriana are tendinta sa caute lucrurile facile, nu ii plac lucrurile complicate. Parintii trebuie sa fie fermi si directi cu ea deoarece va strange jucariile si va face curatenie in camera dupa mai multe negocieri. Poate oscila intre generozitate, spirit de caritate si altruism si egocentrism de aceea parintii trebuie sa caute sa favorizeze prima tendinta.

Adrianei ii place sa rada, sa se distreze, sa creeze, sa vorbeasca si sa isi imagineze. Singurul lucru pe care Adriana si-l doreste de la viata odata ajunsa la varsta adulta este sa fie fericita si implinita. Din punct de vedere sentimental Adriana este o persoana afectuoasa, senzuala si seducatoare. Are o multime de calitati fizice de care profita din plin pentru a seduce. Defectul sau este gelozia exagerata, posesivitatea si un anumit spirit tiranic. Cu greu isi va gasi un partener de viata.

Adriana nu concepe sa nu aiba studii universitare, este interesata in special de domeniile umaniste – medicina, drept, social –de meserii care necesita contactul cu publicul, acesta din urma fiind deosebit de important pentru ea. Ar putea fi intersata si de profesii comerciale  sau de cele in raport cu facultatea de expresie – interpret.

Lasă un răspuns