Etimologie – recunoscatoare

Sarbatoare –

Farmec, sensibilitate, energie, dinamism si senzulitate…acestea sunt principalele trasaturi de caracter de care se bucura Aissa si prin care reuseste sa atraga toate privirile. Aissa este o femeie sociabila si extrovertita care stie sa se faca placuta si cum sa faca astfel incat sa domneasca armonia in jurul sau. Curioasa, vorbareata si adaptabila, emana bucuria de a trai si buna dispozitie. Nu cunoaste cuvantul descurajare si stie sa dedramatizeze atunci cand situatia o cere. Este o persoana echilibrata, chiar daca uneori este nervoasa, nerabdatoare si tinde sa intervina in unele situatii pentru a calma spiritele deoarece uraste conflictele de orice gen. Chiar daca este o persoana nerabdatoare, nu va avea liniste pana cand nu restabileste linitea si pacea. Este o persoana cocheta, seducatoare si este dotata cu arta persuasiunii.

Are o inclinatie pentru limbile straine, pentru domeniul artistic, chiar si in ceea ce priveste imitatia. Criteriile sale sunt fondate pe sentiment, estetica sau tot ce tine de frumusete, este in cautarea perfectiunii si nu se va da batuta pana cand nu o gaseste. Maniaca si, paradoxal, dezordonata, Aissa petrece ore in sir in baie pentru a se face frumoasa dar nu o deranjeaza ca patul nu este facut o zi intreaga. Este capabila sa isi asume responsabilitatile, este o sentimentala care nu actioneaza, isi asuma unele lucruri doar atunci cand se simte pe deplin fericita. In caz contrar, s-ar putea lasa prada indolentei. Copil, Aissa este un veritabil dracusor, demonstrativa si vicleana. Extrem de preocupata sa le faca parintilor sai pe plac, este extrem de interesata de viata de familie. O neplacere poate avea un efect dezastruos asupra echilibrului sau psihic. Trebuie ca parintii sai sa ii impuna unele limite deoarece are tendinta sa depaseasca limita uneori si sa uite de munca pe care trebuie sa o depuna la scoala. Aissa are simtul umorului si ii place sa ii faca pe altii sa rada. Extrem de preocupata de viata sentimentala, va asteapta cu rabdare sa isi intalneasca sufeltul pereche.

Domeniul familial poate interveni in alegerea sa profesionala. Va alege o profesie din domeniul estetic, artistic, gastronomic sau una in raport cu ingrijirea celorlalti.

Lasă un răspuns